کهنوج برگزاری نشست پژوهشی در فضای مجازی

شناسه خبر : 100430

1399/10/02

تعداد بازدید : 144

نشست علمی پژوهشی با موضوع " راهکارهای مقابله با خرافات "توسط مدرسه فاطمیه کهنوج در فضای مجازی برگزار شد.

نشست علمی پژوهشی با موضوع " راهکارهای مقابله با خرافات "توسط مدرسه فاطمیه کهنوج در فضای مجازی برگزار شد.

در این نشست، استاد مربوطه آقای حاج آقازاده ابتدا به تعریف خرافه پرداخت  و افزود : خرافه، باوری بی پایه است که مردم را به تفکر ویژه یا رفتار خاصی وا می دارد.  این پدیده،  امروزه در همة کشور ها وجود دارد ولی هر کشوری که بهره مندی آن از دین و عقل کمتر باشد خرافه گرایی و خرافه پذیری در آن بیشتر وجود دارد. لذا  باید به این نکته توجه داشت که سطح تحصیلات و جایگاه اجتماعی مصونیت بخش از خرافات نیست و زمانی که خرافات در جامعه ای گسترش پیدا کند، آسیب بسیاری به دین وارد می شود و در حقیقت آسیبی را که خرافات در دین ایجاد می کند در تراز با یک فرقة انحرافی پر و پیمان است.

وی اظهار داشت: کمبود اطلاعات مردم و علاقه مندی آنها به بعضی از موضوعات، سبب افزایش خرافه گرایی می شود و با افزایش خرافه گرایی، زندگی اجتماعی دچار مشکل می شود و مردم با خو گرفتن به این خرافات،  به خود آزاری دچار می شوند و با خرد ورزی و عقلانیت مبارزه می کنند. لذا وظیفه ما به عنوان یک طلبه، مبارزه با ترویج خرافه گرایی با روش صحیح است.

ایشان، در پایان، این نشست، بخشی از راهکارهای مقابله با خرافات را به شرح ذیل برشمرد :

 1. برای مقابله با خرافات باید ارادة دلیل خواهی در مخاطبان تقویت شود؛ کاری کنیم که مخاطبان دلیل بپرسند و زمانی که از شما سوال پرسیده می شود، استقبال کنید که این موارد در تربیت صحیح مخاطبان تاثیر دارد .

2. ابهامات برای مردم، تذکر و توضیح داده شود .

3. عقلانیت داده ها را حفظ کنیم ، مباحث عقلانی را عقلانی بحث کنیم .

4.نسبت به خرافات دید علمی و منطقی داشته باشید تا بتوانید مدافع دینی خوبی باشید .

 

اخبار مرتبط