حضور زنان در سازمان مجاهدین خلق از اغاز تا کنون
ماهيت و حدود مسأله: بسترشناسي، انگيزه ورود، عملكرد، نقش و جايگاه زنان در سازمان مجاهدين خلق از ابتدا تاكنون چه بوده است؟
هدف مطالعه: هدف از اين تحقيق و پژوهش پرداختن به جذب وعضوگيري زنان در ابتداي ورود به سازمان، چگونگي عملكرد آنها در سازمان واينكه تا چه حد توانستند اهداف سازمان را به پيش ببرند؟
روش تحقيق: روش پژوهش حاضراز نوع توصيفي، تحيلي است كه با كنكاش در مدارك و اسناد موجود به تحليل موضوع پرداخته مي شود. نگارنده در اين پژوهش با استفاده از روش كتابخانه اي به استخراج و گردآوري اطلاعات پرداخته كه ابزار جمع آوري اطلاعات در اين روش شامل تحليل مدارك مربوط به گذشته، اسناد چاپي مانند كتاب ها، دايرة المعارف ها، مجلات و غيره مي باشد.
يافته هاي مهم: پيوستن زنان به حنبش مسلحانه، نه با هدف تأمين حقوق زنان، بلكه با هدف تحقق يك مجموعه به هم پيوسته ي اهداف سياسي و مبارزاتي بود. زنان نقش كليدي براي حفظ و تطبيق شرايط تأمين ايمني و جا به جايي داشتند گر چه همه زنان و مردان وظايف محوله را به يكسان بر عهده داشتند، اما نوع مبارزه به زنان فرصت نمي داد كه با توانايي هاي فكري و نظري و سياسي نقش بيشتري بر عهده بگيرند.
نتايج: مردان نسبت به زنان از آزادي بيشتري برخوردار بودند و در نتيجه با تجربه ي بيشتر و توانايي هاي سياسي، عملي و بالاتري مي توانستند مسئوليت سازمان را در دست داشته باشد.
- : سطح3
- : تاريخ اسلام
- : قم
- : قم
- : قم - قم - مرکز آموزش های غیرحضوری