مهارتهاي انبياء در تبديل تهديدها به فرصتها از منظر قرآن
گاهي اوقات انسانها از برخي اصول مهم بهسادگي عبور ميكنند. يكي از دلايل اين موضوع ميتواند ريشه در شنيدن مكرر دانست كه باعث ميشود موضوع براي انسان عادي شود. كمتوجهي يا بيتوجهي به اصل «تبديل تهديد به فرصت» نيز ازايندست عادتهاست. درحاليكه استفاده صحيح از اين اصل ميتواند پايهگذار بسياري از موفقيتها شود. در واقع مي توان گفت كه در اكثر اوقات بزرگترين فرصتها ريشه در بزرگترين تهديدها دارند.
دوران هريك از انبيا (عليهم السلام) از دوره هاي سرنوشت ساز در تاريخ مي باشد.فضايي كه جامعه يكتاپرست و انديشه هاي آن، با تهديد هاي فراوان مواجه مي باشد. اين تهديدها ابعاد مختلفي همچون سياسي ، فرهنگي و اجتماعي و اقتصادي دارد.
در اين پايان نامه تهديدات فرهنگي و اجتماعي وهمچنين اقتصادي و معيشتي و راه كارهايي كه هريك از انبيا در مورد هر تهديد انجام مي دادند در دو فصل جداگانه آورده خواهد شد . فصل اول شامل كليات و مفهوم شناسي است .فصل دوم دو گفتار دارد گفتار اول انواع تهديدهاي عصر انبيا از منظر قرآن است كه تهديدات اجتماعي و فرهنگي را بر مي گيرد و گفتار دوم راه كارهاي مقابله با اين تهديدات را شامل مي شود. فصل سوم نيز دو گفتار دارد در گفتار اول سخن از تهديدات اقتصادي و معيشتي است و گفتار دوم چگونگي تبديل تهديد به فرصت را بيان مي كند. روش مورد استفاده توصيفي و تحليلي مي باشد.از جمله انحرافات فرهنگي و اجتماعي در زمان انبيا پرستيدن غير خدا، انحطاط فكري، خودبيني، خرافهپرستي و...درزمينه اقتصادي ثروتاندوزي قارون، قحطي و خشكسالي، محاصره و... است كه هر يك از اين تهديدات در زمان خودش با درايت و دانايي انبيا تبديل به فرصت شد.
- : سطح3
- : تفسير و علوم قرآن
- : اصفهان
- : نجف آباد
- : اصفهان - نجف آباد - مرکز تخصصی ام الائمه «علیها السلام»