حكومت اسلامي ومسئله زنان سرپرست خانوار
امروزه پديده خانوارهاي «زن سرپرست»به دلايل مختلف درتمام دنيا روبه فزوني است.زنان سرپرست خانوار كساني هستند كه به دلايل مختلف همچون طلاق، مهاجرت ،مرگ همسر و غيره، مردي به عنوان سرپرست در آن وجود ندارد و يا خانواده هايي كه مرد به خاطر كسالت و اعتياد و غيره در درآمد خانواده سهمي ندارد؛كه پايان نامه با نگاه آسيب شناسانه نسبت به آنها به شرح ادله عقلي و نقلي حمايت از اين زنان به منظور بهينه سازي وضعيت آنها پرداخته است.
اين پژوهش با روش توصيفي، تحليلي با استفاده از منابع اجتماعي، تربيتي و فقهي به تحقيق در اين رابطه همت گماشته است. و طي چهار فصل به آسيب شناسي وضعيت زنان سرپرست خانواروبه ذكرادله عقلي و نقلي حمايت از اين قشر و راهكارهاي بهينه سازي وضعيت زنان سرپرست خانوار پرداخته است.
نتايج نشان مي دهد كه زنان سرپرست خانوار به دلايلي چون وضعيت اقتصادي نامناسب و مشكلات فردي، خانوادگي و اجتماعي ويژه اي كه دارند از جمله آسيب پذيرترين اقشار جامعه به شمار مي آيند. بنابراين نگاه ويژه به مسائل و مشكلات آنها امري ضروري وتأمين نيازهاي اساسي آنان از مهم ترين وظايف حكوت اسلامي است و مطابق با آموزه هاي مكتب اسلام، حاكم جامعه اسلامي ملزم است توجه ويژه به امور آنها داشته باشد و آنها را تحت حمايت خود قراردهد.
- : سطح3
- : مطالعات اسلامي زنان
- : قم
- : قم
- : قم - قم - مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری«س» - سطح سه