سمنان نشست بر خط«نفوذ و راه های مقابله با آن از دیدگاه مقام معظم رهبری» در مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود

شناسه خبر : 96320

1399/07/08

تعداد بازدید : 296

سمنان  نشست بر خط«نفوذ و راه های مقابله با آن از دیدگاه مقام معظم رهبری» در مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود
نشست بر خط با عنوان «نفوذ و راه های مقابله با آن از دیدگاه مقام معظم رهبری» توسط واحد پژوهش و با همکاری واحد فرهنگی مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود به صورت برخط برگزار شد.


نشست بر خط با عنوان «نفوذ و راه های مقابله با آن از دیدگاه مقام معظم رهبری» توسط واحد پژوهش و با همکاری واحد فرهنگی مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود به صورت برخط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه امام جعفر صادق(علیه السلام) شاهرود، به همت واحد پژوهش و با همکاری واحد فرهنگی مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، روز دوشنبه مورخ 7/7/1399 نشست بر خط با عنوان «نفوذ و راه های مقابله با آن از دیدگاه مقام معظم رهبری»، با کارشناسی «جناب آقای سرگرد ابوالفضل دربانیان» در سامانه سیما برگزار شد.
در ابتدای نشست « آقای دربانیان» با اشاره به اهمیت پرداختن به مسئله ی «نفوذ» از دیدگاه مقام معظم رهبری، ، فرمودند: «مسئله ی نفوذ، مسئله ی بسیار مهمی است؛ به همین دلیل مقام معظم رهبری در بسیاری از سخنرانی های خود، به آن اشاره نموده و از مسئولین خواستند تا هم خود و هم مردم را برای مقابله با آن آماده کنند.»
ایشان در ادامه، به معرفی شاخصه های نفوذ پرداخته، بیان داشتند: «هر چند شاخصه های نفوذ، بسیار زیاد است؛ اما مهمترین این شاخصه ها نفوذ اقتصادی، نفوذ سیاسی، نفوذ امنیتی، نفوذ علمی و نفوذ فکری – فرهنگی می باشد که اگر بخواهیم به درجه بندی این شاخصه ها بپردازیم، باید بگوییم طبق بیان مقام معظم رهبری، نفوذ اقتصادی از پایین ترین درجه ی اهمیت و نفوذ فکری و فرهنگی دارای بالاترین درجه ی اهمیت است و دلیل آن این است که شیوه ی برخورد با نفوذ امنیتی و نفوذ اقتصادی بسیار آسان تر از نفوذ فکری – فرهنگی است».
سرگرد دربانیان با اشاره به تاریخچه ی نفوذ فرموند: «گاهی اوقات سؤال می شود که آیا نفوذ در گذشته نیز وجود داشته است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم آنچه سبب فروپاشی شوروی سابق و انحراف مشروطه و سرکوب نهضت ملی شدن صنعت نفت در ایران شد، نفوذ فکری و فرهنگی بوده است و علت استفاده ی دشمن از این شیوه، این است که روش سخت افزاری بسیار پر هزینه است و شاهد آن هزینه ای است که کشورهای غربی در دوران دفاع مقدس و بابت جنگ ایران و عراق پرداخت کردند».
ایشان در ادامه، مراحل نفوذ را برشمرده بیان داشتند: «نفوذ دارای چهار مرحله است: مرحله اول پاس و آبشار است. این مرحله سبب بی ثباتی داخل، می گردد. مرحله ی دوم: تضعیف اقتصاد، مرحله سوم: جنگ ادراکی و شرطی سازی است و مرحله چهارم: مرحله ی انتقال غرب گرایان به متن جامعه می باشد»
آقای دربانیان در پایان سخنان خود، به بیان راه های مقابله با نفوذ پرداخته، بیان داشتند: «راه های مقابله با نفوذ عبارتند از: 1. باور دشمنی دشمن، 2. وحدت مردم 3. حفظ روحیه انقلابی 4. حساس کردن جامعه و بالا بردن بصیرت»
 

اخبار مرتبط