سمنان نشست مجازی با همکاری مدرسه علمیه نجمیه سرخه و مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار

شناسه خبر : 93818

1399/04/21

تعداد بازدید : 151

سمنان نشست مجازی با همکاری مدرسه علمیه نجمیه سرخه و مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار
نشست پژوهشی مجازی با حضور حجت الاسلام فاطمی بصیر با موضوع «نقش وجایگاه تولید در سبک زندگی ایرانی اسلامی با توجه به آیات و روایات و دیدگاه مقام معظم رهبری‏ مدظله‏‌العالی» شنبه 21 تیر به همت مدرسه علمیه نجمیه سرخه و مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار برگزار شد.

برگزاری نشست مجازی با همکاری مدرسه علمیه نجمیه سرخه و مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار
نشست پژوهشی مجازی با حضور حجت الاسلام فاطمی بصیر با موضوع نقش و جایگاه تولید در سبک زندگی ایرانی-اسلامی با توجه به آیات و روایات و دیدگاه مقام معظم رهبری‏ مدظله‏‌العالی، شنبه 21 تیر به همت مدرسه علمیه  نجمیه سرخه و مدرسه علمیه گرمسار برگزار شد.
فاطمی بصیر  با استناد به آیه های قرآن کریم تولید را در دو جهت کشاورزی و تجارت معرفی کرد.
امام جمعه شهرستان سرخه گفت: قرآن کریم در تمامی ابعاد زندگی، برنامه جامعی برای بشریت ارائه کرده است که در این میان رونق تولید در کلام الهی به صراحت بیان شده است.
کارشناس این نشست، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای فاطمی بصیر در این نشست به بررسی مصادیق کشاورزی و انواع محصولات استراتژیک در قرآن، پرداختند. سپس به محورهای مهم داد و ستد مبادلاتی در بعد غیر کشاورزی و مصادیق حرف و شغل هایی که در قران امده است، اشاره نمودند.
وی در بخشی از سخنانش به مسئله رونق تولید در قرآن اشاره کرد و افزود: فعالیت های تولیدی، پایه اساسی اقتصاد است و برای اهمیت و تشویق به آن می توان از آیات متعدد قرآن کریم استفاده کرد. قرآن تصرف در عوامل تولید و نهادهایی که خداوند برای بشر خلق کرده، توصیه و به شکر این نعمت ها و استفاده درست از آنها تاکید می کند.
رئیس هیأت امنای مدرسه نجمیه در نتیجه گیری آیات و روایات افزود: اقتصاد اسلامی با هدف رشد و استقلال مالی و امنیت غذایی در مقوله های سرمایه، سیاست، مدیریت، امنیت و خلاقیت باید در خدمت تولید ملی باشد.
وی در ادامه وظایف حوزه های علمیه در تولید ملی را یکپارچه سازی، فرهنگ سازی،ارشاد، راهنمایی در مسیر تولید معرفی کرد. و مردم را از مصرف گرایی به تولید گرایی تشویق کنند.
حجت الاسلام و المسلمین فاطمی بصیر عوامل کار و تولید از دیدگاه اسلام را نیروی انسانی کارآمد، علم و دانش و تخصص و تدبیر و مدیریت معرفی نموده و سپس در پایان، به ده راهکار برای نجات اقتصاد کشور از دیدگاه رهبر انقلاب(حفظه الله) اشاره نمودند که برخی از آنها عبارتند از: حمایت از بنگاه‌های تولیدی متوسط و کوچک، تقویت فعالیت‌های بنگاه‌های دانش بنیان، کاهش واردات کالاهای مصرفی، پرهیز از هدر دادن منابع مالی، احیای بخش های اقتصادی، مبارزه با فساد و ویژه‏‌خواری، نگاه ویژه به اقتصاد در عمل.

اخبار مرتبط