خانم غفوری با اشاره به اینکه این دو نهاد مقدس، دو بازوی توانمند کشور هستند که در سایه وحدت، میتوانند پیمودن راههای دشوار و دستیابی به قلههای پیشرفت را هموار سازند گفت: حوزه در بُعد اسلامی و دانشگاه نیز از منظر علمی، تقویت و پیشرفت علوم، فرهنگ و اقتصاد را تأمین و تضمین خواهند کرد. بدون شک دانشگاه و حوزه ای میتواند در پرورش نسل آینده ساز کشور عزیزمان ایران، سربلند باشد که در کنار علم و دانش، به احیا و حفظ ارزشهای دینی و اسلامی انقلاب نیز بپردازد و ما امروز بیش از هر زمان دیگری به این وحدتِ مبارک و عزت آفرین نیازمندیم.
وی با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه توسط حضرت امام خمینی (ره) اعلام شده و در سخنرانیهای مکرر روی این وحدت تأکید داشتند، خاطرنشان کرد: امام راحل میدانستند که این انقلاب، یک انقلاب اسلامی با هدف پیاده کردن برنامهها و قوانین اسلام و قرآن و بر محور ولایت فقیه خواهد بود و روشن است که ابرقدرتها در مقابل این نظام الهی موضعگیری و اخلالگری خواهند کرد. نظامی که بخواهد تحت امر ولی فقیه کار کند، یقینا در جهانی پر از مفسده و ظلم، دشمنان زیادی خواهد داشت، به همین جهت حضرت امام خمینی (ره) برای ایجاد دو بازوی قدرتمند، دارای نفوذ و اثرگذار در جامعه، وحدت حوزه و دانشگاه را اعلام کردند.
ایشان بیان نمودند : اگر این دو نهاد قدرتمند، صاحب نفوذ، فکر و دانش با هم هماهنگ باشند، در حقیقت دو قشر صاحب اندیشه علمی و اثرگذار در جامعه با همراهان خود حامی نظام خواهند بود، به تعبیر دیگر ملت ایران به صورت یکپارچه حمایت کننده از نظام خواهند بود. لذا این هدف والا و گرانبها تا آخر عمر امام راحل، مورد تأکید ایشان بوده و امروز هم به شدت مورد تأکید و حمایت رهبر معظم انقلاب قرار دارد.
درادامه معاون پژوهش مدرسه ضمن تقدیر و تشکر از استاد به مباحث علم وتولید علم وچگونگی آن واینکه چه کنیم تا ترغیب طلاب به شرکت طلاب بیشتر شود بیاناتی گفته شد ودر پایان به سوالات طلاب درزمینه شرکتشان درگروهای تحقیقی پاسخ داده شد.