به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی حوزوی حضرت زهرا(سلام الله علیها) میبد، کارگاه تخصصی هزار و یک روش تدریس با حضور حسن اسلام پور کریمی از اساتید حوزه و دانشگاه در راستای مهارت افزایی تدریس پژوهش محور اساتید سطح2 و 3 برگزار شد.
برزگری معاون پژوهش سطح4 میبدگفت: «هدف از برگزاری این کارگاه یادگیری فنون نوین پژوهشی و مهارت افزایی اساتید در تدریس پژوهش محور است.»
حجت الاسلام اسلام پور کریمی مدرس کارگاه گفت: «برای این که کارگاه مفید و مثمر ثمر باشد باید اساتید به سه یا چهار گروه تقسیم شوند و تکالیف خود را انجام دهند .وی در آغاز جلسه چندین اصطلاح را مطرح و از اساتید خواستند که به صورت گروهی چند تا از این اصطلاحات کلی را تعریف نمایند و سپس به توضیح و تشریح اصطلاحاتی نظیر تفکر انتقادی ،مهارت شناختی و فرا شناختی ،تفکر خلاق ،تفکر شبکه ای ، روش سقراطی ،رابطه تفکر با آموزش و رابطه تفکر با پژوهش و... پرداخت.»
استاد اسلام پور در ادامه تصریح کرد : باید با تقکر خلاق و انتقادی و شبکه آشنا شد و آن را در کلاس های درس اجرا کرد.وی در اهمیت و ضرورت روش تدریس پژوهش محور ابراز کرد:کسی که فاقد تفکر پژوهش محورباشد مصرف گرا و محکوم به شکست در عرصه های مختلف زندگی خواهد بود .
وی در ادامه افزود :روش تفکر محور مقدمه روش تفکر پژوهش محور است .و در واقع آموزش و پژوهش در هم مندک و آمیخته هستند . اساتید محترم باید روش تدریس خود را بر پایه تفکر انتقادی و خلاق بنا کنند و در حین تدریس طلاب رابه تفکر و پژوهش فرابخوانند و این جز با مهارت بارش فکری و مهارت حل مساله امکان پذیر نیست.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان خاطر نشان کرد منظور از از هزار و یک روش برای تدریس این است که اگر هزار روش برای تدریس داشته باشیم ،باز روش هزار و یکمی می تواند به وجود بیاید و تدریس را خلاقانه به پیش ببرد .
گفتنی است این دوره کارگاهی در یک روز از ساعت 8 صبح الی 17 برگزار شد. و به اساتید شرکت کننده در این دوره گواهی نامه معتبر اعطا خواهد شد.
