قم برگزاری اولین نشست کتابخوان در کافه کتاب مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س)

شناسه خبر : 71321

1397/10/18

تعداد بازدید : 282

قم برگزاری اولین نشست کتابخوان در کافه کتاب مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س)
اولین نشست کتابخوان در کافه کتاب مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) برگزارشد.

اولین نشست کتابخوان در کافه کتاب مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) برگزارشد

اولین نشست کتابخوان به همت معاون پژوهش مرکز تربیت مدرس حضرت صدیقه کبری(س) روز دوشنبه 17 دی ماه در محل کافه کتاب این مرکز با حضور کادر و جمعی از طلاب برگزار شد.

در این نشست، شش کتاب به نام های قلندر و قلعه، ترس و لرز، نامیرا، کف خیابون، فرنگیس و پاراگراف نویسی اثر اصغر سلطانی توسط خانم ها زهرا کریمی رشته فلسفه، زهرا قلیچ خانی، زینب اسدی و زهرا کریمی رشته کلام به حضار معرفی شد.

کتاب "قلندر و قلعه" داستان زندگی شیخ اشراق، شهاب الدین یحیی بن حبش سهروردی از حکما و عرفای بزرگ قرن ششم هجری ایران است. این کتاب به قلم دکتر «سید یحیی یثربی» نوشته شده است. نویسنده در این کتاب که جنبه زندگینامه ای آن بسیار دقیق و قوی است به نحوه شکلگیری ذهنیت شیخ شهاب الدین از کودکی و تأثیرپذیری وی از معلمان و استادانش پرداخته است. در این داستان تا حدی دیدگاه های فلسفه سهروردی به زبان ساده آمده است و اساس این نوشته راه و رسم سلوکی اوست که میراث حکما، علما و به ویژه فرزانگان است. چاپ چهاردهم این کتاب را انتشارات قو، در سال 1396 منتشر کرده است.

کتاب "ترس و لرز" نوشته‌ی «سورن کیرکگور» و ترجمه‌ی «عبدالکریم رشیدیان» است. در توضیحات پشت جلد کتاب آمده است: «کیرکگور، ترس و لرز را بهترین کتاب خود می‌دانست، او می‌گفت این کتاب برای جاودانه کردن نام من کافی است». این کتاب توسط نشر نی در سال 78 به چاپ رسیده است.

کتاب "نامیرا" رمانی از صادق کرمیار است؛ این اثر درباره دختر و پسری جوانی است که بین سرداران بزرگ برای حمایت از امام حسین (ع) و یزید تردید دارند. در ادامه‌ی داستان، این دو جوان طی استدلال های مختلف به حقانیت امام حسین(ع) پی می برند.این کتاب توسط انتشارات نیستان در سال 1388 به چاپ رسیده است.

کتاب "فرنگیس" روایت دلیری‌های خانم فرنگیس حیدرپور، شیرزن خطه‌ی گیلان‌غرب، به قلم خانم مهناز فتاحی از روایت‌های خواندنی مقاومت زنان ایرانی در برابر مهاجمان بعثی، در دوران دفاع مقدس است. سال 1397 انتشارات سوره مهر آن را به چاپ رسانده است.

کتاب "کف خیابون" به بررسی رویداد های خاصی پرداخته که حاصل اطلاعات سوخته جمع آوری شده توسط (مولف) محمدرضا حدادپور جهرمی است که در لباس داستان درآمده و شب های زمستان سال 1395 در کانال تلگرامیش منتشر می کرد. متن کتاب به زبان محاوره و بی تکلف نگارش یافته که می توان ارتباط خوبی با آن برقرار کرد. این کتاب را  نشر مصلی در سال  1396 چاپ کرده است.

کتاب "نگارش دانشگاهی: پاراگراف نویسی" از دکتر علی اصغر سلطانی توسط نشر لوگوس در سال 1396 منتشر شده است. این اثر، اولین کتاب از یک مجموعه سه جلدی است که حاصل سال‌ها تجربه نویسنده در حوزه آموزش پژوهش‌نویسی است. عنوان اصلی اين مجموعه سه جلدی نگارش دانشگاهی است و عنوان‌های فرعی شامل پاراگراف‌نويسی، مقاله‌نويسی، و پژوهش‌نويسی است.

این مجموعه که مبتنی بر علم رتوریک است، تلاش می کند مشکل دانشجویان و پژوهشگران در نگارش علمی از جمله نگارش مقالات علمی پژوهشی و پایان نامه را حل کند. چون پاراگراف سنگ بنای هر نوع نوشته ای است؛ اولین جلد این مجموعه به پاراگراف نویسی اختصاص یافته است و تمرینهای زیادی برای آن طراحی شده است تا به شکل خودآموز قابل استفاده باشد.

در پایان این نشست هدایایی به ارائه دهندگان کتاب ها توسط معاون پژوهش مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) داده شد و از سعی و تلاش آنها تقدیر به عمل آمد.