کارگاه آموزشی

مرکزی کارگاه پاسخ به شبهات تاریخ صدر اسلام مدرسه علمیه هاجر«سلام الله علیها»خمین

شناسه خبر : 68346

1397/09/06

تعداد بازدید : 254

مرکزی کارگاه پاسخ به شبهات تاریخ صدر اسلام مدرسه علمیه هاجر«سلام الله علیها»خمین
برگزاری کارگاه پاسخ به شبهات تاریخ صدر اسلام مدرسه علمیه هاجر«سلام الله علیها»خمین

کارگاه پاسخ به شبهات تاریخ صدر اسلام، روزشنبه مورخ3/9/97از ساعت 12الی 13با حضور استاد ارجمند جناب دکتر حسین خسروی(ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین و استاد مدرسه علمیه هاجر) و طلاب در سالن اجتماعات مدرسه علمیه خواهران هاجرشهرستان خمین برگزار گردید.

     در سومین جلسه پاسخ به شبهات تاریخ صدر اسلام، استاد ارجمند جناب دکتر حسین خسروی ضمن تبریک میلاد پیامبر رحمت حضرت محمّد مصطفی صلوات الله علیه واله وسلم وامام جعفر صادق علیه السّلام فرمود: سخن پیرامون حضرت خدیجه بسیار است و بر همگان روشن است که ازایشان به عنوان یک بانوی نمونه و برتر یاد شده که خواستگاران بسیاری از سران و صاحب منصبان قبایل داشته ولی به همه پاسخ منفی دادند و به تعبیرخودشان ، یتیم مکه را برگزیدند.

     ایشان افزودند: خدیجه، بهترین و زیباترین زن پیامبر بود و با طرح این شبهه که آیا حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر، ازدواجی داشته یا نه؟بحث خود را ادامه داد وفرمود: برخی بر این باورند که حضرت خدیجه با دو نفر قبل از پیامبر ازدواج کرده بود و فرزندانی هم از دو همسر خود داشت.

     وی در پاسخ این شبهه گفت: ابن شهر آشوب در کتاب مناقب این شبهه را پاسخ داده؛ در کتاب احمدابوالقاسم کوفی و مرتضی در شافی و ابوجعفر در ترخیص روایت می کنند؛ پیامبر صلوات الله علیه وآله وسلم  خدیجه را درحالی به ازدواج درآورد که باکره بود.

     جناب دکتر حسین خسروی افزود: حضرت خدیجه خواهری به نام هاله داشته، هاله با ابوهاله تمیمی ازدواج کرده و حاصل ازدواج قبلی ابو هاله دو دختر بودند. ابو هاله و همسر ایشان با فاصله ی کمی از هم، از دنیا رفتند. بعد از مرگ والدین دو دختر برای زندگی به منزل حضرت خدیجه آمدند و در خانه پیامبرصلوات الله علیه  بزرگ شدند