:به گزارش پایگاه خبری –اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران « آقای بهمن نژاد » کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: در مبحث دانش پژوهی مقدمه ای مطرح می شود و آن هم داشتن بصیرت است. اهمیت بصیرت از میان آیات و روایات به خوبی نمایان است. بصیرت واژه ای است عربی به معنای روشن بینی ، ژرف اندیشی، عمق رخدادها و حوادث را دیدن و در اصطلاح یعنی درک و فهم صحیح و عمیق که در سایه آن حق از باطل ، سره از ناسره تشخیص داده می شود. بصیرت و دانایی همراه با باور و ایمان قلبی است. همه ما مسلمانان می دانیم که قیامت هست و خواهد رسید و در آن به حساب انسانها رسیدگی می شود، اما چون توام با ایمان قلبی و باور یقینی نیست در رفتار ما دیده نمی شود.
وی در ادامه به بیان چند روش برای کسب بصیرت اشاره نمود که از آن جمله : پیروی از قرآن و شریعت آسمانی است . که در این مورد می توان به ده ها آیه از آیات قرآن و روایات گوناگون اشاره نمود که از آن جمله آیه 104 سوره انعام است، مورد بعد ، تقوای الهی را پیشه کردن است. بدون تقوا نمی توان دانای واقعی شد که برای اثبات آن می توان به آیات 4 و 2 سوره طلاق اشاره نمود. مورد بعدی شناخت حقیقت ولایت است و بعد از شناخت ولی امر زمان، اطاعت و تبعیت از او، تلاش و کوشش و مجاهدت در راه خدا و دشمن شناسی از دیگر راههای رسیدن به بصیرت است.
کارشناس مسائل سیاسی در انتها تصریح نمود: دشمن شناسی در این عصر، یکی از ابزارهای مهم برای رسیدن به بصیرت است. به دلیل اینکه ابزار دشمن امروز، فرق کرده است . در گذشته دشمن به صورت آشکارا با سلاح های گرم و سرد و با اعلام رسمی به جنگ روی می آورند ولی امروزه جنگ نرم بسیار خطرناک تر از گذشته است. ماهواره ، فیلم و خصوصا شبکه های مجازی ابزارهای مهم دشمن برای ورود و نفوذ در جوامع اسلامی از جمله کشور است . امروزه بیش از 260 شبکه ماهواره ای به صورت شبانه روزی مشغول به کار هستند که این یک زنگ جدی برای ما به حساب می آید.