در این نشست که تعدادی ازمدیران،اساتید و مبلغان حوزه های علمیه خواهران استان و جمعی از بانوان فرهیخته شهرستان حضور داشتند، سرکار خانم مدملی ضمن تشریح مسئولیت هایی که به عهده یک زن امروزی است، به ذکر این نکته که کدام یک از این وظایف در مقام تضاد اولویت پیدا کند، پرداختند و بیانکردند؛ «دغدغه خانه داری ،همسر داری ،فزرزند پروری وفعالیت اجتماعی( اعم از تحصیل تحقیق وتدریس) نوعا از جمله مسئولیتهای مادران امروزی است و در مقام پاسخ دادن به اینکه اولویت با کدام یک از این موارد است، باید با نگاهی نظام مند وسیستماتیک به دین آن را مورد مداقه قرار دهیم،که هم اولویت ها را بدانیم و هم به همه ابعاد اشراف داشته باشیم. آنچه نظام غربی تعریف میکند آن است که ظاهرا کار اجتماعی به دلیل فایده گسترده تری که حضور اجتماعی دارد، می چربد وغالب کسانی که فعالیت اجتماعی می کنند، پس از اجتماع معمولا سراغ خانه داری می روند و پس از آن بین مادری وهمسری،معمولا فرزند داری ودر نهایت همسری کردن در ارجحیت قرار دارد. این نگاه غالبی است. اما سوال ان است که از نگاه دین کدام یک ازین تکالیف اولویت دارند؟
مسلما دین بهای خاصی به خانواده میدهد. ازنگاه دین حضور اجتماعی زن اولویت نهایی را دارد و این همسری کردن ومادری کردن و خانه داری کردن هستند که در درجات اولیه قرار میگیرند.ولی متاسفانه نوع نگاه جوانان امروزین به نظام خانواده متفاوت گردیده است.
نسل امروزی چندان درگیر بالاتری وبرتری و مسئولیتپذیری و.. نیستند. و باید دید نحوه انتقال این آموزه ها توسط ما به عنوان نخبگان جامعه، به ایشان چگونه بودهاست؟ وتغییری که امروزه در نظام فکری ما رخ داده تاچه میزان در بعد خانواده نیز تاثیرگذار بوده است؟
توجه به این نکته نیز لازم است که خانواده داری در نگاه دینی ارزش است. و هرآنچه که به انسجام این نظام بیانجامد وموجب مودت باشد، در داخل خانه، همان در اولویت قرار میگیرد. حال یا محض خانه داری است یا فرزنداری ویا همسر داری و... .
در پایان این نشست، استاد محترم به مدت 30 دقیقه به سوالات حضار پاسخ دادند.