در این نشست مریم میرکریمی مدیر این موسسه و مدرسه با استنـاد به روایتــی از امام باقر (علیهم السلام) به بحث پیرامون ویژگیهای حکومت حضرت مهدی(عجل الله) پرداخت و بیان کرد: حکومت حضرت مهدی(عجل الله ) دارای آثار و برکات بسیار فراوانی است به طوری که توحید در این حکومت گسترش می یابد، و تنها دین خالص است که باقی می ماند . در واقع زمان ظهور ،زمان اجرای احکام دین و گسترش فضیلت هاست.
وی ادامه داد : ازامیرمومنان علی ( علیهم السلام ) وارد است که در زمان حکومت حضرت مهدی( علیه السلام ) همه مردم به عبادت مشغول بوده و شریعت به تمامه در جامعه پیاده خواهد شد، آلودگیهای اخلاقی در جامعه ریشه کن شده و عدالت رخ می نماید به طوری که همه جهان را فرا میگیرد.
مدیر موسسه آموزش عالی افزود: از دیگر آثار و برکات زمان ظهور می توان به رفاه عمومی جامعه ، عمران و آبادنی و نیز سرسبزی و حاصلخیزی سرزمین ها اشاره نمود. از نبی مکرم اسلام( صلی الله و علیه ) وارد است که می فرمایند : در زمان ظهور، امت من به نعمت هایی دست می یابند که هرگز هیچ امتی از این نعمت ها برخوردار نبوده و هر کس از حضرت چیزی طلب نماید حضرت به وی عطا می نماید.
وی خاطر نشان کرد : از دیگر آثار و برکات زمان ظهور که در واقع از مهمترین برکات عصر ظهور می باشد رشد و ترقی علوم و شکوفایی و کمال عقلانیت بشری است .در واقع از امتیازات پیامبران (صلی الله علیه) برتری عقل است ؛ در پرتو عقل است که بشر به سعادت دنیوی و اخروی می رسد.
مدیر مدرسه علمیه تصریح نمود: صِرف انجام فرائض بیانگر شخصیت انسان نیست بلکه کمال عقل، نشان دهنده شخصیت انسان است. کمال عقل ، سبب معرفت به خدا و تسلیم شدن در برابر اوامر الهی می شود.
وی افزود:از آنجایی که رشد عقلی نیاز به علم دارد لذا در عصر ظهور برای رشد و پویایی عقل ، علم هم رشد قابل توجه ای پیدا می کند تا حدی که عصر ظهور ، عصر گسترش علم و دانایی می باشد.
میرکریمی ادامه داد : پیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه ) برای فعال سازی عقول مبعوث شد حضـــرت حجـــت ( عجل الله ) نیز مهم ترین رسالتش ، کمال بخشی به قدرت تعقل بشر است.آغاز حرکت برنامه ریزی حکومت حضرت مهدی ( عجل الله ) براساس تفکر و تعقل است.حضرت عقول بشری را کمال می بخشد و این تکامل بهترین بستر برای تحقق اهداف متعالی حضرت است.
وی خطاب به طلاب بر لزوم کار تحقیقی در راستای جایگاه عقل و و راههای شناخت آن و نیز مشخصه های انسان عاقل تاکید نمود و گفت : بنابر روایت وارده از امام صادق (علیهم السلام ) اینکه حضرت وظیفه منتظران را در عصر غیبت قرائت هر روزه " دعای عرفنی نفسک " بیان نمود مراد خداشناسی و معرفت واقعی به خداست که این مهم از طریق آیات آفاقی و تفکر در جهان آفرینش ، آیات انفسی و شناخت ضعف و نقص های وجودی انسان و نیز از طریق عدم ارتکاب گناه و کسب تقوی ممکن و میسر است.
استاد این موسسه افزود: بالاترین معرفت ، معرفت خداست و اصلی ترین ملاک ها در معرفت خداوند عقل است.در حقیقت عقل احیا کننده ارزشهای اخلاقی است.