در این نشست طاهره سادات موسوی استاد حوزه و دانشگاه بر لزوم ارتباط با خانواده و خویشاوندان تاکید نمود و بیان داشت: کسب مهارت هاي ارتباطي در زندگي انسان ها از اهميت فراوانی برخوردار است و همچون بستري است که ساير ابعاد زندگي را در بر مي گيرد. یک سری از ارتباطات وجود دارد که به اجبار با آن مواجه هستیم و برخی روابط را نیز به عنوان مسئولیت با آن سرو کار داریم. انچه مهم است اینکه انسان در این ارتباطات نقش خود را به درستی بشناسد و وظیفه اش را به درستی اِعمال نماید.
وی افزود: قطع ارتباط با خانواده و اقوام نشانه ضعف افراد است .آنچه مهم است کسب مهارت جهت ارتباط با افراد است.از جمله حقوق بین افراد رعایت اخلاق و برخوردهای اخلاقی است که از اهمیت بسیاری برخوردار است تا آنجا که اگر در قران به مومنین وعده بهشت و نعمت های الهی داده شده است با بحث اخلاق و رعایت فضایل اخلاقی ممکن و میسر است.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد : در ارتباطات خود در صدد مقابله و تلافی نباشید بلکه سعی نمایید بردباری و صبر را سرلوحه روابط خود قرار دهید که به مصداق آیه قران مشمول پاداش الهی قرار گیرید.
وی خاطر نشان کرد : با صبر و بردباری می توان بر مشکلات پیروز شد و اثر تربیتی مطلوبی را بر جای گذاشت. آنچه مهم است اینکه نخست نقش خود را بشناسید ،در ایفای نقش به درستی عمل نمایید و به عنوان مربی در مرتبه اخلاقی انجام وظیفه نمایید.مهمترین نکته در ارتباط و جذب افراد بیان همراه با محبت و مهربانی است.