امور نخبگان و استعداد های برتر

شناسه خبر : 22716

1394/07/12

تعداد بازدید : 10158

امور نخبگان و استعداد های برتر

وهابیت هیچگاه نمی تواند تاریخ اسلام را تغییر دهد.

 

سرکار خانم دکتر رئیفه أبوراس:منشأ تفرقه در عالم اسلام، غرب و سیاستهای غرب است که با پشتیبانی از وهابیت و گسترش تفکر تکفیری، سعی در اختلاف افکنی بین مذاهب اسلامی دارد. این اختلافات از عمق عالم اسلام نشأت نمی گیرد و وهابیت هیچ گاه نمی تواند تاریخ اسلام را تغییر دهد.

 

 

نشست مسئولان اداره کل امور نخبگان با سرکار خانم "رئیفه أبورأس دکترای عرفان و استاد دانشگاه دمشق" مورخ 8 شهریور در محل معاونت محترم پژوهش برگزار شد؛ در این جلسه ایشان به شرح فعالیت های علمی خود در حوزه عرفان و تصوف و به تصویر کشیدن گوشه­ای از اوضاع کنونی ملت سوریه پرداخت. 

 

  

 

استاد دانشگاه دمشق بر وحدت مذاهب مختلف در اعتقاد به حب آل پیامبر (ص) تاکید و امام مالک و امام شافعی را محبین اهل سلام الله  بیت معرفی کرد و افزود این بزرگان اهل تسنن به سبب ولاء و حب ائمه اطهار علیهم السلام متحمل رنج­ها و آزارهای فراوان شدند و حتی مدتی را در زندان بسر برده اند.

وی با اشاره به اینکه منشأ تفرقه در عالم اسلام، غرب و سیاستهای آن است که با پشتیبانی از وهابیت و گسترش تفکر تکفیری سعی در اختلاف افکنی بین مذاهب اسلامی دارد، تاکید کرد این اختلافات از عمق عالم اسلام نشأت نمی گیرد و وهابیت هیچ گاه نمی­تواند تاریخ اسلام را تغییر دهد. تفکرات وهابیت ریشه­ در اندیشه اسلامی ندارد و اهل تسنن وهابیت را جزء فرقه­های پذیرفته شده خود نمی داند. و اساسا آیین جعلی وهابیت برای ایجاد شکاف بین اهل سنت و تشیع شکل گرفته است.

وی معتقد است: "شیعه­ای یافت نمی­شود مگر اینکه سنی است و اهل سنتی وجود ندارد إلا اینکه شیعه است. همه کلمه حق که شهادت بر وحدانیت  خداوند و رسالت پیامبر اکرم اسلام است را بر زبان جاری می کنیم. اساس ایمان در اهل سنت ولاء ائمه اطهار علیهم السلام در پرتو و نهج ائمه اربعه است. حقیقت و عمق و روح دین، همان حقیقت محمدیه یعنی مصداق بارز تجلی خداوند در وجود پیامبر است. حقیقت اسلام لااله الاالله محمد رسول الله و محبت اهل بیت است. ما معتقدیم که امام علی (ع) پس از پیامبر (ص) صاحب مقام سِرّ بوده و ابوالحقائق است".

ایشان در خصوص شهر حلب زادگاه و موطن خود گفت: حلب شهر تصوف و عرفان است و اغلب مردم حلب به تصوف گرایش دارند. در حلب به نام بسیاری از پیامبران ، ائمه و اصحاب مقام­هایی بنا شده است که نشان دهنده محبت به اهل بیت علیهم السلام در این شهر است.برخی از علمای حلب از جمله سید عبدالله سراج الدین حسینی، ضمن توجه به خطرات وهابیت، آموزه­های اهل سنت را از نو پایه­گذاری کرد.

وی افزود همانطور که دمشق پایتخت سیاسی سوریه است حلب نیز پایتخت اقتصادی و مهد تمدن سوریه به شمار می رود. حلب امروز از بی تفاوتی ها و گاه خیانت ها و مشکلات  رنج می برد به طوری که برای مدتی ورود آذوقه به شهر قطع شده و مردم با مشکلات زیادی روبرو بودند و تنها ایران و حزب الله هستند که از جان و مال و کشور ما دفاع می کنند. در این بحران بود که ما ایران را فهمیدیم.

در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین دکتر رجبی نیا، مدیرکل امور نخبگان و استعدادهای برتر، با نگاه کلی، مباحثی از  عرفان اسلامی مبتنی بر سیره اهل بیت علیهم السلام مطرح کرده و پس از تبیین موضوع، روش و اهداف نهایی و واسطه ای عرفان اسلامی،  نظر خانم دکتر ابوراس را در این خصوص جویا شدند. خانم دکتر ابوراس نیز ضمن تطبیق عرفان تصوف با عرفان اسلامی مبتنی بر مکتب اهل بیت(ع)، آن دو را در موضوع، طریق و مقصد های میانی و نهایی یکسان دانسته و به اشتراکات آن ها تاکید کردند.

خاطرنشان می­شود عنوان پایان نامه فوق لیسانس دکتر ابورأس « ادب السلوک و العرفان فی الرسالة الصوفیة عند ابن عربی و ابن سبعین» و عنوان رساله دکتری ایشان «قیم الحریه و الجمال لدی أدباء التصوف فی العصر المملوکی» است.همچنین خانم ابورأس دوکتاب را به نگارش درآورده اند با عنوان«الشرف المؤبد فی سنة آل محمد» و «الاتحاف بحب الاشراف و المجد و الفتوه لآل بیت النبوه» که در شماره 120 مجله "الثقافة الاسلامیه" بازخوانی شده است.

در بخشی از جلسه تعدادی از خواهران حاضر در زمینه تعاملات علمی، اشتراکات دو فرهنگ مطالبی را مطرح نمودند گفتنی است در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای خوشخو مسئول امور بین الملل روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران آماری از تعداد  طلاب و فارغ التحصیلان و نیز گزارشی از کارکرد و برنامه های علمی حوزه های علمیه خواهران ارائه نمودند.

***********************

تغییر شماره تماس امور نخبگان و استعداد های برتر

شماره تماس های جدید امور نخبگان و استعدادهای برتر به شرح زیر می باشد:

32144611 -025 و 32144665-025

یا دآور می شود به علت آغاز تعطیلات تابستانی مرکز مدیریت حوزه­های علمیه خواهران از تاریخ 15/5/ 95 به مدت دوهفته، طلاب محترم می توانند از تاریخ 29/5/95 تماس حاصل نمایند و همواره سعی شود مسائل و نکات اجرایی و محتوایی امور نخبگان و استعدادهای برتر را از همین صفحه پیگیری نمایند.

***********************

مصاحبه های علمی استعداد های برتر حوزه های علمیه خواهران دو مرحله ای شد

مدیر کل محترم اداره کل امور نخبگان و استعداده­های برتر حوزه های علمیه خواهران "حجه الاسلام والمسلمین رجبی نیا"از دو مرحله­ای شدن مصاحبه های علمی واجدین شرایط اولیه استعداد­های برتر خبر داد. وی افزود پس از تصویب کمیسیون هبئت امناء مرکز نخبگان حوزه­های علمیه در تاریخ 12/5/95 ، جهت تسهیل در انجام مصاحبه های علمی واجدین شرایط اولیه استعداد­های برتر، مصاحبه­های علمی در دو مرحله استانی و کشوری برگزار خواهد شد که براساس آن، پذیرفته­شدگان مرحله استانی به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

یادآور می شود محدوده و منابع مطالعاتی مصاحبه­های علمی در هردو مرحله استانی و کشوری از دروس فقه، اصول و عقاید دوران تحصیل طلاب است که در صورت کسب امتیاز قبولی در همه دروس مرحله استانی، به مرحله کشوری در شهر مقدس قم دعوت خواهند شد.

***********************

آغاز مصاحبه های علمی و عمومی طلاب شرکت کننده در فراخوان استعداد های برتر

مصاحبه­ های علمی و عمومی طلاب شرکت­ کننده در فراخوان استعدادهای برتر از 22/4/95 با حضور طلاب گران­قدر استان­ های قم­، مرکزی، یزد و زنجان آغاز شد و با حضور طلاب عزیز استان ­های زنجان­، البرز و کردستان ادامه خواهد یافت و انشاءالله پس از تعطیلات مرکز، مرحله جدید مصاحبه ها از اول شهریور ماه با جدیت و گستردگی بیشتر آغاز خواهد شد. مصاحبه ­های علمی در هر ماده درسی با حضور یک استاد از اساتید محترم مرکز نخبگان حوزه­ های علمیه برادران و یک استاد از حوزه ­های علمیه خواهران برگزار می­شود و از اهمیت ویژه­ ای برخوردار است و لازم است طلاب گران­قدر با آمادگی کامل و توانمندی بسیار بالا در مصاحبه­ ها حضور یابند.

ضمن سپاس از تلاش­ های مدیران گرامی، نمایندگان محترم استانی امور نخبگان و استعدادهای برتر در­مدیریت­ های استانی و طلاب گران­قدر شرکت­ کننده در فراخوان استعدادهای برتر، خواهشمندیم با توجه به اهمیت شناسایی و کشف استعدادهای برتر حوزه­ های علمیه خواهران و جدی بودن مصاحبه ­های علمی، نسبت به موارد زیر اهتمام شود:

1. طلاب واجد شرایط، با استفاده از فرصت تعطیلات تابستانی برای شرکت در مصاحبه ­های علمی پیش رو آماده شوند.

2. طلابی که به مصاحبه­ های علمی دعوت می­شوند به این نکته توجه داشته باشند که با توجه به فرصتی که پیش از مصاحبه برای مطالعه داده می­شود، می­توانند کتب و منابع مطالعاتی  لازم را به همراه بیاورند.

3. با توجه به جدی بودن و اهمیت مصاحبه ­ها، طلاب عزیزی که از آمادگی لازم برخوردارند و از نظر علمی کاملا توانمند هستند، برای حضور در مصاحبه­ ها اعلام آمادگی کنند و طلابی که به هردلیل، آمادگی لازم برای حضور در مصاحبه­ های علمی را ندارند­، در فرصت مناسب تری در مصاحبه­ ها حضور یابند.

4. دفترچه های شماره 1 و2 که حاوی اطلاعات عمومی و اختصاصی مصاحبه های علمی است در همین صفحه در دسترس است.

***********************

آخرین وضعیت پرونده های تشکیل شده عرصه آموزش


با تبريک اعياد ماه مبارک شعبان، به اطلاع طلاب محترم شرکت کننده در فراخوان شناسايي استعدادهاي برتر ونخبگان (عرصه آموزش) که پرونده هاي آنان از سوي مديريت هاي استاني به مرکز ارسال شده است، مي رسد: در آينده نزديک براي متقاضياني که پرونده آنان کامل بوده و از طرف اداره کل امور نخبگان و استعدادها ي برتر به عنوان طلاب واجد شرايط اعلام خواهند شد، مصاحبه‌هاي عمومي و علمي برگزار خواهد شد. در همين راستا توصيه مي شود طلاب محترم واجد شرايط به‌منظور آشنايي با روند برگزاري مصاحبه و منابع و سطوح مطالعاتي، «دفترچه راهنماي شرکت در مصاحبه عمومي، علمي- تخصصي استعدادهاي برتر و ممتازان عرصه آموزش» را از واحدهاي حوزوي و يا لينک زير دريافت و مطالعه نمايند.
يادآور مي‌شود اين دفترچه صرفاً جهت آشنايي و آمادگي کلي طلاب واجد شرايط شرکت در فراخوان استعدادهاي برتر مي باشد و شرکت طلاب منوط به اعلام اسامي آنان از سوي مديريت استان و يا اداره کل امور نخبگان واستعدادهاي برتر مي باشد.
بايسته است طلاب متقاضي، افزون بر ارتباط با مدارسي که تشکيل پرونده داده اند، همواره از طريق سايت مرکز و صفحه مربوط به نخبگان در معاونت پژوهش، درجريان آخرين اخبار و برنامه هاي امور مصاحبه هاي عمومي و علمي باشند.

جهت دریافت فایل دفترچه مصاحبه اینجا کلیک فرمایید

*****************************

 

آخرین وضعیت پرونده های تشکیل شده عرصه آموزش

با تبریک فرارسیدن بهار طبیعت و آرزوی توفیق روز افزون الهی در سال جدید شمسی ، به اطلاع می رساند مرحله اول شناسایی استعدادهای برتر عرصه آموزش حوزه های علمیه خواهران به پایان رسید و هم اکنون پرونده های حدود 1000 نفر از طلاب واجد شرایط اولیه درحال بررسی است.

پس از اتمام بررسی پرونده ها، نتایج به مدیریت های استانی اعلام و از طلابی که پرونده ایشان کامل باشد جهت شرکت در مصاحبه (عمومی، علمی آموزشی و علمی تخصصی)دعوت به عمل خواهد آمد.

 

تمدید مهلت ارسال مدارک استعدادهای برتر و ممتازان عرصه آموزش

پیرو درخواست تمدید مهلت  از سوی بعضی  استان­ها، مهلت ارسال پرونده های  استعدادهای برتر و ممتازان عرصه آموزش برای  مدارس تا 1394/12/5 و برای مدیریت های استانی تا 1394/12/12 تمدید گردید.

*****************************

امکان تشکیل پرونده استعداد برتر عرصه آموزش برای اساتید، مبلغان، محققان و مدیران حوزه های علمیه خواهران

پیرو بخشنامه شماره 5984/94 الف به مدیریت های محترم استانی، در خصوص شناسایی استعدادهای برتر عرصه آموزش و در پی تماس‌های مکرّر مدیران و اساتید محترم در مورد شرط اشتغال به تحصیل، به استحضار می‌رساند: این شرط مختص طلابی است که صرفاً اشتغال به تحصیل داشته و یا از تحصیل ایشان بیشتر از یک سال نگذشته باشد. بنابراین سایر طلابی که تمام شرایط عمومی و اختصاصی عرصه آموزش را دارا هستند؛ اما در حال حاضر اشتغال به تحصیل ندارند ولی به یکی از شئون حوزوی و طلبگی در حیطه تدریس، تحقیق، تبلیغ و یا مدیریت اشتغال دارند می‌توانند با دریافت گواهی از سوی مدیریت مدرسه و یا استان در زمینه یکی از فعالیت های مذکور، در عرصه استعدادهای برتر عرصه آموزش شرکت کرده و تشکیل پرونده دهند. احراز اشتغال به هریک از موارد فوق به عهده مدیریت مدرسه وبا تأئید مدیریت استان است.
زمان ارسال پرونده‌های این دسته از طلاب تا 29/11/94 تمدید شده است.

*****************************

 

آغاز شناسايي استعدادهاي برتر و ممتازان عرصه آموزش

   به منظور تحقق بخشيدن به تأکيدات مقام معظم رهبري و مراجع عظام تقليد «مدظلهم العالي» در «استفاده صحيح از ظرفيت‌هاي علمي نخبگان در راستاي توسعه همه جانبه کشور» و با هدف برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري براي شناسايي، حمايت و ارتقاء و توانمند سازي طلابِ فرهيخته، نمايان و برترِ حوزه هاي علميه خواهران جهت توليد و توسعه علوم ديني و گسترش و تعميق فرهنگ اسلامي در سطح ملي و فراملي و به استناد بند 5 ماده 6 اساسنامه «مرکز امور نخبگان و استعدادهاي برتر حوزه‌هاي علميه»، اداره کل امور نخبگان و استعدادهاي برتر معاونت پژوهش مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران، تأسيس و در سال جاري (1394) اقدام به شناسايي و جذب استعدادهاي برتر و ممتازان عرصه آموزش از بين خواهران طلبه واجد شرايط در سطوح 2، 3 و 4 مي نمايد.
طلاب گرامي جهت دريافت کاربرگ ها و تشکيل پرونده، مي توانند از 1394/10/15  تا 1394/11/22 به مدارس علميه خواهران تحت پوشش مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران مراجعه و يا با دريافت دفترچه، کاربرگ ها و فرم هاي مربوطه از لينک هاي زير نسبت به تکميل آن ها  اقدام و براي تکميل کاربرگ ها و تشکيل پرونده به مدارس مراجعه نمايند:
دانلود دفترچه شناسايي استعدادهاي برتر و ممتازان حوزه هاي علميه خواهران

دانلود کاربرگ هاي مورد نياز پرونده

راهنمای تشکیل پرونده و تکمیل کاربرگ ها

 

*****************************

 

مهمترين مسائل پيرامون تشکيل پرونده:
-         تعريف اصطلاحات
-         فرايند اجرايي احراز استعدادهاي برتر و ممتازان
-         شرايط تشکيل پرونده درعرصه آموزش
-         مصاحبه "عمومي، علمي و تخصصي"
-         معرفي طلاب به‌عنوان استعداد برتر يا ممتاز

-----------------

تعريف اصطلاحات

نخبه حوزوي: به فرد حوزوي برجسته و کارآمدي اطلاق مي‌شود که اثر گذاري وي در تربيت، آموزش، توليد و گسترش علوم اسلامي و انساني، تبليغ، فناوري، فرهنگ و مديريت، محسوس باشد و هوش، خلاقيت، کارآفريني و نبوغ فکري وي موجب سرعت بخشيدن به رشد و توسعه علمي و رشد فضائل اخلاقي جامعه گردد.مراجع معظم تقليد (دامت برکاتهم) و مفاخر حوزه‌هاي علميه (کثر الله امثالهم) از تعريف (حد) نخبه فراتر مي‌باشند.

استعداد برترحوزوي: به فردي حوزوي اطلاق مي‌شود که به صورت بالقوه نخبه بوده و زمينه‌هاي بروز استعدادهاي ويژه و شناخته شدن به عنوان نخبه در او وجود دارد.
ممتازحوزوي:  فردي حوزوي است که از حداقل شرايط اختصاصي يکي از عرصه‌هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي تبليغي، اخلاقي تربيتي و يا مديريتي استعدادهاي برتر برخوردار است اما مجموع امتيازاتش از آخرين فرد پذيرفته شده به عنوان استعداد برتر کمتر است.
عرصه: احراز استعداد برتر در يکي از حيطه‌هاي آموزشي، پژوهشي، اخلاقي تربيتي، فرهنگي تبليغي، و مديريتي است. به طور مثال در سال 1394، اهتمام بر شناسايي استعدادهاي برتر و ممتازان عرصه آموزشي در سطوح 2 تا 4 است و ان شاءالله شناسايي در ساير عرصه‌ها در سال 95 انجام خواهد گرفت.


 

*****************************

فرايند اجرايي احراز استعدادهاي برتر و ممتازان

الف: شناسايي واجدين شرايط شرکت در مصاحبه(عمومي، علمي- تخصصي) حوزه هاي علميه خواهران

 

1.    اعلام شرايط عمومي و اختصاصي شناسايي و احراز توسط مديريت‌هاي استاني به تمام مدارس حوزوي؛ جهت اطلاع‌رساني به طلاب واجد شرايط
2.    تکميل کار برگ‌ها توسط طلاب واجد شرايط
3.    تأييد کار برگ‌هاي تکميل‌شده توسط مديران مدارس و ارسال پرونده‌هاي تکميل‌شده براي مديريت‌هاي استاني در زمان تعيين‌شده
4.    بررسي و تأييد پرونده طلاب واجد شرايط در مديريت استان
5.    ارسال پرونده‌هاي تأييدشده به اداره کل امور نخبگان توسط مديريت استان در زمان مقرر و به‌صورت محرمانه
6.    بررسي پرونده‌ها و اعلام اسامي واجدين شرايط دعوت به مصاحبه توسط اداره کل نخبگان


ب: برگزاري مصاحبه عمومي، علمي تخصصي

1.    دريافت مستندات و انجام مصاحبه‌هاي عمومي، علمي و تخصصي در اداره کل امور نخبگان
2.    بررسي پرونده‌ها و تعيين امتياز نهايي پذيرفته‌شدگان مصاحبه در کارگروه‌هاي تخصصي مرکز نخبگان حوزه با همکاري اداره کل امور نخبگان


ج: انتخاب استعدادهاي برتر

1.    تعيين سطح پذيرفته‌شدگان به‌عنوان استعداد برتر يا ممتاز
2.    ارسال نتايج پرونده‌هاي تأييدشده براي کميسيون هيأت امناي مرکز نخبگان حوزه‌هاي علميه جهت تصويب
3.    اعلام اسامي طلاب استعداد برتر و ممتاز توسط اداره کل نخبگان، پس از تأييد نهايي در هيأت امناي مرکز نخبگان حوزه‌هاي علميه.



-----------------

شرايط تشکيل پرونده درعرصه آموزش
شرايط طلاب واجد شرايط ورود به فرايند شناسايي به عنوان استعداد برتر آموزشي به شرح ذيل مي‌باشد:
*      ارائه گواهي فارغ التحصيلي دريکي از سطوح 2، 3 يا 4؛
*      بيش از يک سال تحصيلي از پايان مقطع و سطح تحصيلي آنان نگذشته باشد و يا مشغول به تحصيل در حوزه علميه باشند؛
*      کسب امتياز مناسب از "شرايط عمومي"؛
*      داشتن "شرط سني" مطابق با مقطع تحصيلي گذرانده شده؛
*      داشتن شرايط اختصاصي قيد شده در جدول " شرايط اختصاصي استعداد برتر آموزشي " مطابق با مقطع تحصيلي.
*      توضيح شرايط عمومي، سني و اختصاصي عرصه آموزش

 

الف: شرايط عمومي
شرايط عمومي استعداد برتر عبارت‌اند از:انگيزه و اشتياق و پشتکار در تحصيل حوزوي، باورمندي نسبت به هويت طلبگي، اهتمام به امور عبادي، اهتمام به پرهيز از رذائل اخلاقي، حسن رفتار و تعامل با ديگران، زيّ طلبگي، حجاب و عفاف، خلاقيت و نوآوري علمي، نظم و انضباط، تعادل شخصيتي، تعادل فکري، تعادل سياسي.

 

ب: شرايط سني
شرايط سني استعداد برتر در سطوح تحصيلي مختلف به شرح جدول ذيل است:
 

مقطع

حداکثر سن

ورودی‌های با مدرک دیپلم

ورودی‌های با مدرک سیکل

سطح 2

29

27

سطح 3

35

سطح 4

40

 

ج: شرايط اختصاصي استعداد برتر آموزشي
شرايط اختصاصي استعداد برتر آموزشي در سطوح تحصيلي مختلف به شرح جدول ذيل است:
 

سطح

شرایط

سطح 2

آموزشی

1- حداقل معدل سطح دو: 18

2- حداقل نمره تحقیق پایانی:18

سطح 3

آموزشی

1- حداقل معدل سطح سه: 18

2- حداقل نمره پایان نامه: 18

پژوهشی

حداقل یک مقاله علمی ترویجی

تبلیغی

حداقل یک فعالیت فرهنگی تبلیغی مورد قبول

سطح 4

آموزشی

1- حداقل معدل سطح چهار: 18

2- حداقل نمره پایان نامه: 18

پژوهشی

حداقل یک مقاله علمی پژوهشی

تبلیغی

حداقل سه فعالیت فرهنگی تبلیغی مورد قبول

 

برگزيدگان المپياد علمي کشوري، در صورتي که داراي حداقل معدل 17 باشند، واجد شرايط تشکيل پرونده و شرکت در مصاحبه خواهند بود و نفرات اول تا بيستم المپياد علمي کشوري، از شرايط اختصاصي در عرصه آموزش (غير از شرط معدل) مستثني هستند.

-----------------

مصاحبه "عمومي، علمي و تخصصي"
پس از اينکه طلبه داراي شرايط عمومي و اختصاصي تشخيص داده شد، در آخرين و مهم‌ترين مرحله احراز استعداد برتر شرکت کرده و مطابق با مقطع تحصيلي و دروسي که گذرانده است، توسط اداره کل امور نخبگان و استعدادهاي برتر حوزه خواهران باهمکاري و مشارکت مرکز نخبگان و استعدادهاي برتر حوزه از ايشان مصاحبه عمومي با هدف شناسايي صلاحيت‌هاي عمومي و اخلاقي و مصاحبه علمي و تخصصي با هدف شناسايي صلاحيت‌هاي علمي آموزشي (تحصيلي و تدريسي) بعمل مي‌آيد.

-----------------

معرفي طلاب به‌عنوان استعداد برتر يا ممتاز
پس از مصاحبه، از طرف مرکز نخبگان حوزه کارگروهي متشکل از اساتيد و کارشناسان جهت جمع‌بندي و امتيازدهي نهايي به فعاليت‌هاي مستند گزارش‌شده در پرونده طلبه، تشکيل‌شده و نتايج به‌دست‌آمده براي کميسيون مربوطه در مرکز نخبگان ارسال مي‌گردد. پس از تأييد کميسيون و با تصويب هيأت امناي مرکز نخبگان، تعداد استعدادهاي برتر و ممتازان تعيين مي شود و سپس طلاب بر اساس امتيازات به‌دست‌آمده رتبه‌بندي و به عنوان استعداد برتر يا ممتاز معرفي مي‌شوند.

 

راه های ارتباط با اداره کل امور نخبگان و استعداد های برتر معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران

شماره های تماس : 02532144665  و 02532144611

رایانامه: NAB@WHC.IR

تکمیل "فرم ثبت نظر" در انتهای همین صفحه

استفاده از منوی "ارتباط با ما" در بالای صفحات پایگاه پویش

    اخبار مرتبط