آذربایجان شرقی/مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها/ بستان آباد

سلسله نشست های علمی پژوهشی

شناسه خبر : 173126

1405/06/24

تعداد بازدید : 18

سلسله نشست های علمی پژوهشی
پنجمین نشست از سلسله نشست های علمی پژوهشی با عنوان روش و مبانی تحلیل قیام سیدالشهدا علیه السلام در اندیشه رهبر شهید رضوان الله تعالی علیه در تاریخ 7 مرداد 1405 به صورت برخط برگزار گردید.

استاد محمدزاده با بیان اینکه دین برای سامان‌دهی زندگی انسان آمده است، گفت: آموزه‌های دینی حیات طیبه را در زندگی انسان شکل می‌دهند و آثار اعمال انسان در دنیا، در سرنوشت اخروی او نیز تأثیرگذار است.
استاد محمدزاده در این نشست با تأکید بر جامعیت دین اظهار کرد: دین آمده است تا زندگی انسان را سامان دهد و حیات طیبه را شکل دهد؛ حیاتی که آثار آن در آخرت نیز آشکار خواهد شد.
وی افزود: زندگی دنیا از زندگی آخرت جدا نیست و لحظه‌به‌لحظه اعمال انسان در دنیا، آثار خود را در آخرت بر جای می‌گذارد؛ از این رو نگاه دینی به زندگی، نگاهی جامع و پیوسته است.
استاد محمدزاده در ادامه با اشاره به جایگاه قرآن کریم و اهل‌بیت(علیهم‌السلام)، بر توجه به حقیقت و جایگاه نورانی معارف الهی تأکید کرد و اظهار داشت: قرآن کریم صرفاً الفاظ نیست و در شناخت معارف دینی باید به حقیقت و عمق آن توجه داشت.
وی همچنین با اشاره به جایگاه نورانی اهل‌بیت(علیهم‌السلام) تصریح کرد که شناخت کامل حقیقت وجودی آنان برای انسان‌های عادی امکان‌پذیر نیست و درک این مقام، نیازمند توجه به مراتب وجودی آنان است.
استاد محمدزاده در ادامه، سیره و قیام سیدالشهدا(علیه‌السلام) را دارای نکات و معارف فراوان دانست و بر ضرورت شناخت مبانی دینی برای فهم این قیام تأکید کرد.