تهران-الغدیر سطح2-تهران

نشست انگیزشی با نویسنده کتاب

شناسه خبر : 164695

1404/07/06

تعداد بازدید : 1

نشست انگیزشی با نویسنده کتاب
در راستای تقویت روحیه علمی و فرهنگی طلاب و با هدف الگوسازی از بانوان موفق و کنشگر اجتماعی، نشست ویژه و انگیزشی با حضور خانم شایان پویا، نویسنده انقلابی و از شاگردان شهید شهریاری، در مدرسه علمیه الغدیر برگزار شد.

با هدف آشنایی طلاب با الگوهای موفق در عرصه فرهنگی و پژوهشی، نشست انگیزشی و ادبی با حضور خانم شایان پویا، از نویسندگان توانمند و شاگردان شهید شهریاری، در مدرسه علمیه الغدیر برگزار گردید.

در این نشست، خانم شایان ضمن معرفی آثار و تبیین مسیر نویسندگی خود، از تجربه‌ها و انگیزه‌های شخصی خویش در زمینه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و نگارش آثار ادبی سخن گفتند.

این نشست با هدف ایجاد انگیزه در طلاب برای ورود به عرصه نویسندگی و مشارکت فعال در کارگاه‌های آموزشی مرتبط برگزار شد و زمینه آشنایی بیشتر طلاب با ظرفیت‌های نویسندگی متعهدانه و انقلابی را فراهم ساخت.

برگزاری چنین برنامه‌هایی، گامی مؤثر در پرورش استعدادهای ادبی و پژوهشی طلاب و تقویت نقش آنان در ترویج فرهنگ و اندیشه اسلامی محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط