در تاریخ پنج شنبه 1403/12/23جلسه پیش نشست کرسی علمی ترویجی با عنوان بررسی تطبیقی آموزه تناسخ در فرقه کابالا با آموزه رجعت در مذهب شیعه با حضور استاد ارائه دهنده سرکار خانم معصومه یاراحمدی، استاد ناقد سرکار خانم نرگس گودرزی و دبیر محترم سرکار خانم رقیه رحیم پور در مدرسه تخصصی محدثه سلام الله علیها بروجرد برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا خانم یار احمدی به تبیین مسأله تناسخ در مکتب کابالا و رجعت در مذهب شیعه پرداختند و اشاره نمودند که در ادیان یهودیت و هندو و کشورهای شرقی و امروز متاسفانه در بین جوانان و نوجوانان ایرانی به این مکتب گرایشهایی مشاهده میشودکه ضرورت بررسی مطلب را میرساند.
در ادامه جلسه سرکار خانم گودرزی بیان فرمودند: با وجود اینکه تناسخ یک بحث چالشبرانگیز و امروزی است اما اگر با یک نگاه دقیق به مسئله توجه شود اصلا اشتراکی بین مسئله و تناسخ و رجعت وجود ندارد، و تاکید بر ضرورت بیان دلایل عقلی در دو مکتب داشتند، و بیان نمودند دلایل نقلی و نعبَّدی به تنهایی پاسخگویی نسل جوان نیست، بنابراین محتوای مقاله نیاز به بازنگری و غنی شدن با ادله عقلی دارد. در پایان دبیر جلسه سرکار خانم رحیمپور به جمعبندی مطالب پرداختند.

