روز دوشنبه۱۴۰۳/۱۲/۲۰ کرسی آزاداندیشی با حضور استاد محترم سرکار خانم بسطامی و جناب آقای وفاپور، کادر و طلاب مدرسه علمیه فاطمیه در ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲ برگزار گردید.
این کرسی با پخش تلاوت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی کشورمان اجرا شد.
خانم بشارتی خواه مجری کرسی ضمن خیر مقدم به حضار محترم، به بيان موضوع کرسی باعنوان نقد کتاب ردپای اهریمنی در تمدن های بشری اثر آقای وفاپور پرداختند.در ابتدا آقای وفاپور به معرفي اهریمن که همان ابلیس و شیاطین می باشد با توجه به سوره های حجرات و جن پرداختند و به معرفي کشورهای متمدن همچنین معنای اصطلاحی بشرپرداختند.
همچنین در مورد تمدن هایی که بت پرست،يا چیزهای طبیعی مثل کوه،آتش و...را می پرستیدند و آنها را مقدس می دانستند به طوری که فرزندان خود را برای آنها نذر می کردند اشاره نمودند.
استاد ناقد خانم بسطامی سؤال کردند چيزهايي که تمدن های بشری می پرستیدند که ساکن بودند و صدا نداشتند پس چطور میتوان قبول کرد که این تمدن ها آن بت ها و طبیعت را می پرستیدند و اینکه چرا در کتاب شما تمدن را ذکر کردید نه ادیان را.
آقای وفا پور در جواب استاد ناقد بیان نمودند، برطبق نظریه کتاب، آیین های کهن که برپایه پرستش بت ها و خدایان گوناگون بودند، صرفا پرستش بت های سنگی و چوبی صرف نبوده،بلکه در پس آن به پرستش شیاطین جنی می پرداختند. و در واقع این خدایان سنگی و چوبی تمثال های از همان شیاطین جن بوده اند. و در جواب سوال دوم گفتند: تمدن بصورت عام می باشد و شامل هم ادیان می شود و هم غیر ادیان، بخاطر همین از کلمه تمدن در عنوان استفاده شده است نه ادیان .
خلاصه اینکه:آیین های کهن که برپایه پرستش بت ها و خدایان گوناگون بودند، صرفا پرستش بت های سنگی و چوبی صرف نبوده،بلکه در پس آن به پرستش شیاطین جنی میپرداختند،که ابلیس و شیاطین در وسوسه و گمراه کردن انسانها نقش داشته و آن ها را بسوی نیروی شر و پرستش شیاطین جنی می بردند که تمدن ها هم دچار اين انحراف و کجروی ها بودند و با آمدن اسلام تا حدودی مردم از این بت ها و موارد دیگری که مقدس بودن دور شدند و تا حدودی نقش اهریمن در تمدن ها ضعیف شد.
در آخر هم طلاب سؤالاتي را پرسیدند که ایشان جواب دادند.