کرمانشاه|نرجسیه|سنقر

برگزاری نشست سیر مطالعاتی در مدرسه علمیه نرجسیه سنقر

شناسه خبر : 156620

1403/12/26

تعداد بازدید : 15

برگزاری نشست سیر مطالعاتی در مدرسه علمیه نرجسیه سنقر
نشست سیر مطالعاتی با موضوع: « معیشت و اقتصاد مقاومتی » در مدرسه علمیه نرجسیه شهرستان سنقر برگزار شد.
در این نشست آذری بر اساس محتوای کتاب اندیشه‌ی مقاومت، رهبر معظم انقلاب اسلامی اقتصاد مقاومتی را راهکاری اساسی برای مقابله با تحریم‌ها و تقویت استقلال اقتصادی کشور دانست و  اظهار داشت: ایشان تأکید دارند که هدف اصلی تحریم‌ها، ایجاد بی‌اعتمادی میان مردم و مسئولان است و راه مقابله با آن، ایجاد اقتصادی قوی، پایدار و مقاوم است. در این کتاب بیان شده که شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان نماد خودکفایی ملی، نقشی کلیدی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند، زیرا با تکیه بر دانش و نوآوری، زمینه‌ی توسعه‌ی پایدار و کاهش وابستگی به منابع خارجی را فراهم می‌کنند.
 
 عقیقی در ادامه با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی، آرمان‌های جمهوری اسلامی را در دو محور اداره کشور بر اساس شیوه اسلامی و ارائه الگویی موفق به جهان خلاصه می‌کنند افزود: ایشان اقتصاد مقاومتی را مقاومت در برابر تحریم‌ها و فشارهای دشمن می‌دانند که با هدف ایجاد نارضایتی عمومی و جدایی مردم از نظام اعمال می‌شود. اما مردم با اقتدار و عزت ایستادگی کرده‌اند. راه مقابله با این توطئه، تقویت اقتصاد ملی است، زیرا با دستیابی به اقتدار اقتصادی، تحریم‌ها بی‌اثر شده و حتی دشمنان خود به دنبال ارتباط اقتصادی با کشور خواهند آمد.
 
حسنی با بیان اینکه ، اقتصاد مقاومتی با محوریت فرمایشات مقام معظم رهبری، بر پنج اصل اساسی درون‌زا، برون‌گرا، مردم‌بنیاد، دانش‌بنیان و عدالت‌محور تأکید دارد گفت: در این چارچوب، تحرک اقتصادی، رشد تولید ملی، اشتغال‌زایی، کاهش وابستگی به نفت، مبارزه با فساد، تأمین امنیت اقلام راهبردی و مدیریت جهادی از ویژگی‌های کلیدی اقتصاد مقاومتی معرفی شدند. همچنین، بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و انسانی داخلی و اصلاح الگوی مصرف، راهکارهایی برای مقابله با تهدیدات اقتصادی عنوان شد. در نهایت، تقویت مردم‌سالاری اقتصادی، رفع فساد و تبعیض و تضمین امنیت غذایی به عنوان گام‌های اساسی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی مطرح گردید.
 
در پایان حدیدی داور و مدرس حوزه بیان کرد: 
اقتصاد مقاومتی مفهومی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۹ برای سازماندهی نظام اقتصادی کشور بر اساس اصول انقلاب و شرایط بین‌المللی مطرح کردند. ایشان اقتصاد مقاومتی را اقتصادی می‌دانند که حتی در شرایط فشار و تحریم، امکان رشد و شکوفایی را فراهم می‌کند. این مفهوم صرفاً محدود به دوران تحریم نیست، بلکه رویکردی پایدار برای تقویت استقلال اقتصادی کشور است. همچنین، ایشان تقوای اقتصادی را نه‌تنها برای کشور بلکه برای هر فرد ضروری دانسته و بر پرهیز از اموال نامشروع و انتخاب مسیر درست در فعالیت‌های اقتصادی تأکید دارند، چرا که یک جامعه با آرمان‌های بلند همچون جمهوری اسلامی، نیازمند پایبندی به اصول اخلاقی در اقتصاد است.

0رای ثبت شده
فرم ثبت نظر