کرمانشاه|نرجسیه|سنقر

برگزاری نشست سیر مطالعاتی در مدرسه علمیه نرجسیه سنقر

شناسه خبر : 156543

1403/12/26

تعداد بازدید : 14

برگزاری نشست سیر مطالعاتی در مدرسه علمیه نرجسیه سنقر
نشست سیر مطالعاتی با موضوع اندیشه مقاومت در گفتمان مقام معظم رهبری در مدرسه علمیه نرجسیه شهرسیتان سنقر برگزار شد.
شاهملکی در این نشست گفت: مقاومت یعنی انتخاب یک مسیر با ایمان به درستی آن و پایبندی به ادامه‌ی راه، بدون اینکه موانع بتوانند فرد را از حرکت بازدارند یا او را متوقف کنند. به عبارت دیگر، فردی که به راه خود اعتقاد دارد، در مواجهه با چالش‌ها و دشواری‌ها، تسلیم نمی‌شود و به دنبال راه‌حل برای عبور از موانع است.
 وی در ادامه با اشاره به کوهنوردی که قصد صعود به قله‌ای بلند را دارد افزود:  ممکن است در مسیر خود با صخره‌ای بزرگ روبه‌رو شود. برخی در چنین شرایطی ناامید شده و از ادامه مسیر منصرف می‌شوند، اما افراد مقاوم، به جای عقب‌نشینی، به دنبال راهی برای عبور از مانع و ادامه مسیر خود می‌گردند. این همان مفهوم واقعی مقاومت است.
 
 همتی با بیان اینکه، استقامت و پایداری از مفاهیم اساسی مورد تأکید در قرآن کریم است که نقش مهمی در تحولات جهان اسلام ایفا کرده‌اند تصریح کرد: اندیشه مقاومت و تدوین چارچوب‌های اساسی آن توسط رهبری، از عوامل تأثیرگذار بر مسیر حرکت امت اسلامی بوده است. هدف اصلی مقاومت، دستیابی به بازدارندگی در تمامی عرصه‌هاست، به‌گونه‌ای که ملت بتواند جایگاه خود را به‌گونه‌ای تثبیت کند که دشمن را از هرگونه تعرض و تهدید بازدارد. در حوزه نظامی، ایران تا حدود زیادی این بازدارندگی را به اثبات رسانده است. بااین‌حال، استمرار و تقویت این بازدارندگی مستلزم پیشرفت در تمامی زمینه‌هاست. در کتاب صعود چهل‌ساله نیز به پیشرفت‌های زیرساختی، صنعتی، معنوی، گسترش عدالت اجتماعی، استقلال کشور و اقتدار ملت ایران در طول دوران انقلاب اسلامی اشاره شده است که همگی در مسیر تثبیت موقعیت کشور و استمرار مقاومت نقش بسزایی دارند.
 
 آذری با اشاره به اینکه، انقلاب اسلامی همچون نوری در دنیای دو قطبی آن زمان درخشید و مفاهیم اسلامی را در قلب جوامع مسلمان و غیرمسلمان جای داد خاطرنشان کرد : رمز پیروزی آن، مقاومت و استقامتی بود که از معصومان و مسلمانان الهام می‌گرفت. نظریه مقاومت تأکید دارد که قدرت واقعی در پیروی از حق و پایداری در برابر ظلم نهفته است، نه در تسلیحات نظامی. امام خمینی(ره) این راه را با پشتوانه‌ای علمی و دینی برگزید، زیرا مقاومت، واکنشی طبیعی در برابر ظلم، کم‌هزینه‌تر از تسلیم و وعده‌ای قرآنی برای پیروزی است. رهبر انقلاب نیز اندیشه مقاومت را قوی‌ترین سلاح ملت می‌دانند و بر لزوم مقابله با جنگ نرم و حفظ روحیه مقاومت تأکید دارند.
 
 وزینی روشن، داور و مدرس حوزه، در پایان این نشست تأکید کرد: امام خمینی (ره) با بنیان‌گذاری انقلاب اسلامی، رسالت ۱۲۴ هزار پیامبر را تحقق بخشیدند. ایشان تصریح می‌کنند که این انقلاب نه برای یک کشور، نه برای یک ملت و نه برای دستیابی به قدرت، بلکه برای احیای اسلام و رهایی آن از چنگال ابرقدرت‌های ظالم و جنایتکاران بین‌المللی، همچنین از انحرافات و کج‌سلیقگی‌های داخلی بوده است. انقلاب اسلامی با دستاوردهای عظیم خود، ایران را از هر نظر به کشوری مستقل و مقاوم تبدیل کرد. در شرایطی که آمریکا و رژیم صهیونیستی توانایی رویارویی نظامی را ندارند، به روش‌های دیگری مانند ترور بیولوژیکی متوسل شده‌اند.

0رای ثبت شده
فرم ثبت نظر