مركزي |فاطمه الزهراسلام الله عليها|ساوه

مركزي-ساوه-فاطمه الزهراسلام الله عليها-نشست پژوهشی

شناسه خبر : 154256

1403/11/01

تعداد بازدید : 14

مركزي-ساوه-فاطمه الزهراسلام الله عليها-نشست پژوهشی
نشست فرهنگی پژوهشی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها ساوه برگزار شد.

نشست فرهنگی پژوهشی ، سرکار خانم ظهیری از اساتید حوزه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها، با هدف بصیرت و آگاهی نسبت به مقام و جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به ایراد سخنرانی پرداخت.
ایشان ابتدا ضمن تبریک این روز خجسته به تمامی طلاب، بهترین هدیه را که می توانیم در این روز بزرگ به مقام حضرت زهرا سلام الله علیها تقدیم نماییم، بالا بردن درک عظمت شخصیت حضرت و عمق بخشی این درک است.
ایشان با نامگذاری حضرت فاطمه سلام الله علیها به عنوان حلقه وصل امامت و رسالت، به جریان معراج از  حضرت رسول صلوات الله علیها اشاره کرد. و با بیان رازها و اصل وجودی شجره طوبی در بهشت، و تشکیل وجود حضرت زهرا سلام الله علیها از این درخت بهشتی، عظمت جسمی و روحی حضرت را خاطر نشان کرد.
ایشان در ادامه با تفسیر زیارت نامه حضرت زهرا، گفت: در بین زیاراتی که از ائمه معصومین وجود دارد، تنها زیارت نامه ای که با سلام آغاز نشده، زیارت نامه حضرت فاطمه سلام الله علیها است، «یَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَکِ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَةً ... » یعنی، حضرت زهرا امتحان شده ای هستند قبل از اینکه خلق شوند، همه انسانها پس از زندگی در این دنیا و با توجه به اعمال نیک خود وارد بهشت می شوند؛ اما حضرت فاطمه سلام الله علیها، قبل از اینکه به این دنیا وارد بشوند، در بهشت بوده اند، ایشان در ادامه تفسیر زیارت، خاطر نشان کردند: خدا وند حضرت را قبل از خلقت آزمود، و ایشان را صبور در این امتحانات یافت. و این آزمون برای دادن مقام شفاعت بود، شفاعت نه فقط برای عالم آخرت بلکه شفاعت از همین دنیا شروع می شود.
ایشان با بیان داستانی از حضرت موسی سلام الله علیها، که خداوند مقام کلیم اللهی حضرت را بخاطر صفت مهربانی به ایشان داده بود، یکی از شرایط شفاعت را داشتن صفت مهربانی بیان کرد. و حضرت فاطمه سلام الله علیها را مادر تمام انسانها معرفی کرد. که همه فعالیت ها، گریه هایی که در دفاع از ولایت حضرت امیرالمومنین علیه السلام داشتند، تنها به خاطر صفت مهربانی، و دلسوزی ایشان برای هدایت مردم بوده است. که مسیر هدایت را به بیراهه کشاندند.
سرکار خانم ظهیری در ادامه به وظیفه شیعیان و پیروان ان حضرت اشاره کرد و تصدیق و صبر را دو مسئولیت مهم محبین حضرت دانست. تصدیق به این معنا که با درک و فهم از زندگی نامه ایشان و معارف معرفتی، سبک و سیره ایشان را در همه عرصه ها، بدون هیچ تردید و شبهه ای تصدیق کنیم و درراه پیروی از ایشان استقامت و ایستادگی داشته باشیم و در آخر اجر و پاداش این پیروی و استقامت و پایداری را شفاعت ایشان در دنیا و آخرت از ایشان مسئلت کنیم.
در پایان ضمن معرفی کتاب هایی از آقای اصغر طاهرزاده ازجمله  مقام لیله القدری حضرت فاطمه (علیها السلام) طلاب را  به تحقیق و پژوهش در معارف و بینش فاطمی ترغیب نمود.