روز دوشنبه ۱۴ آبانماه ۱۴۰۳ ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲ صبح کارگاه علمی_پژوهشی هوش مصنوعی، ابزارها و تکنولوژی های نوین با حضور استاد جناب آقای حامد کمال کارشناس رسانه و فضای مجازی در مدرسه علمیه فاطمیه اندان برگزار شد.
آقای کمال سخن خود را با تعريف هوش مصنوعی آغاز کرده و گفتند: هوش مجموعه ای از استعداد انسان است که انواعی دارد: هوش کلامی، احساسی و ... .
ایشان ادامه دادند: مخفف هوش مصنوعی(AR)است. هوش مصنوعی ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار است و تاریخچه اولیه آن در آمریکا شکل گرفته شده است.
سپس ادامه دادند: هوش مصنوعی در بسیاری از موارد مؤثر است مانند: حوزه سلامت، برقراری امنیت، حوزه اقتصادی، در قانون و قضا و ... . بیشترین تأثیر را در حوزه کسب و کار و در رشته حقوق دارد.
ایشان بیان داشتند: با تمام خوبی هایی که گفتیم مضراتی هم به دنبال دارد مانند: گرفته شدن قدرت تفکر انسان.
سپس با اشاره به اینکه ربات یکی از شاخه های هوش مصنوعی است ادامه دادند: هوش مصنوعی اپلیکیشن هایی را برای راحتی انسان و سرگرمی او فراهم کرده است مانند: برنامه زیتایپ که صوت را به متن تبدیل می کند. برنامه ویرا، برنامه طراحی کردن سوال(questgen.ai) و ... .
ایشان بیان کردند: هوش مصنوعی خطرناک هم هست چون اطلاعات را از افراد می گیرد و افراد را به خطر می اندازد پس نباید اطلاعاتی از زندگی شخصی را به آن بدهیم.
آقای کمال اینگونه ادامه دادند: میتوانیم برای یاد گرفتن هوش مصنوعی و کاربردهای آن به کانال های معتبر توجه کنیم کانالی که مطالبش روز به روز جدیدتر می شود بهتر است.
در پایان چند کانال معتبر هوش مصنوعی در ایتا را معرفی کردند مانند: هوش مصنوعی و فناوری، هوش مصنوعی دکتر شهبازی، ابزار هوش مصنوعی و ... .