

جلسه دفاع پایان نامه با موضوع «بررسی تطبیقی شعار«زن، زندگی، آزادی» در نظام اخلاقی اسلام و غرب»با حضور اساتیدداور و راهنما به صورت مجازی در اتاق پژوهش برگزار شد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرت زهرا(س) میبد، از برگزاری جلسه دفاعیه خانم لیلی غلامی رکن آبادی طلبه رشته اخلاق و تربیت اسلامی مدرسه علمیه تخصصی حضرت زهرا سلام الله علیها شهرستان میبد ، با موضوع «بررسی تطبیقی شعار زن، زندگی، آزادی در نظام اخلاقی اسلام و غرب»در حضور استاد راهنما سر کار خانم مریم السادات نبوی میبدی و استاد داور حجت الاسلام علی رضا آل بویه خبر داد.
خانم غلامی در دفاع از پایان نامه خود گفت:شعار زن زندگی آزادی در حقیقت انکار ساحت قدسی زن و نفسانیت مداری در سایه اومانیسم و بشر انگاری بوده که زمینهساز تخریب جایگاه والای یک زن بر پایه لذت فردی شده که بهتبع آن شاهد ازهمگسیختگی خانواده، تقدس زدایی از نقش انسانساز مادر، افزایش طلاق، زندگی مجردی و کاهش ازدواج و ترغیب به همجنسگرایی در سایه ارزشهای مرد ستیز هستیم و قطعاً با توجه به نقش اسلام در اعطای جایگاه انسانی به زن و رشد و کمال وی باید اذعان داشت که شعار حقیقی زن زندگی آزادی در این دین الهی برای زنان جامعیت بخشیده شده است. نقشه غرب و سوءاستفاده او از شعار «زن، زندگی، آزادی» این است که در غرب نگاه ابزاری به زن وجود دارد و خانمی که در عرصه سیاست، ورزش، فرهنگ و نظامی فعال است، نتوانسته از گزند این نگاه ابزاری در امان بماند و بتواند حریم خود را محافظت کند. این تحقیق از نوع تحقیق کاربردی و به اعتبار ماهیت، توصیفی- تحلیلی است و به اعتبار جمعآوری اطلاعات از نوع کتابخانهای و بررسی تفاسیر و کتب روایی و همینطور مقالهها و پایاننامههای مربوط است و به اعتبار موضوع از نوع اخلاق کاربردی و اجتماعی است.
ایشان در ادامه ارائه پایان نامه خود بیان داشت:یکی از اساسیترین موضوعات در مباحث انسانشناسی، مسئله آزادی انسان است. در غرب، همزمان با مدرنیسم و به دنبال آن فمینیسم، زنان برای به دست آوردن آزادی، تلاش بسیاری کردند و مدعی هستند که در این زمینه موفق بودهاند. تحقیق حاضر موضوع بررسی تطبیقی «زن، زندگی، آزادی» در نظام اخلاقی اسلام و غرب بررسی میکند. این پایاننامه در پی پاسخ به این پرسش است که با توجه به تفاوت تعاریف و جایگاه آزادی در اسلام و غرب، به ترتیب فواید و تبعات شعار «زن، زندگی، آزادی» در نظام اخلاقی اسلام و غرب چه بوده است؟ طبق این دیدگاه، مبانی آزادی در غرب نهتنها موجب احیای حقوق زنان نشده، بلکه باعث خسران در زندگی خانوادگی و روابط زن و شوهر نیز شده است؛ این در حالی است که در نظام فکری اسلام، آزادی نه رهایی از قیدوبند، بلکه آزادی و تکلیف باهم ملازمه دارند.
در ادامه استاد داور به بیان برخی اشکالات محتوایی و ویرایشی پرداخت. قرار شد طلبه به رفع این اشکالات بپردازد.
در نهایت پایان نامه خانم غلامی با رتبه خوب پذیرفته شد.