اصفهان|رکن الملک|اصفهان

برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع چالش‌ها و فرصت‌های چهاردمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

شناسه خبر : 144923

1403/04/06

تعداد بازدید : 8

برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع چالش‌ها و فرصت‌های چهاردمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
کرسی آزاداندیشی با موضوع چالش‌ها و فرصت‌های چهاردمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مدرسه علمیه رکن الملک اصفهان برگزار گردید.

نظر به اهمیت و ضرورت  برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، کرسی آزاداندیشی با موضوع چالش‌ها و فرصت‌های چهاردمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه رکن الملک و حوزه حضرت فاطمه (س) بسیج طلاب و روحانیون استان اصفهان با حضور طلاب مدارس علمیه شهر اصفهان برگزار گردید. در این کرسی آقای دکتر قلمکاریان در پی اهمیت و حساسیت کنونی منطقه و جهان به مقوله انتخابات ریاست جمهوری در ایران بحث را با دشمن شناسی شروع نموده و به واسطه اهمیت سیاست خارجه و توجه ویژه که آقای رییسی به این مهم داشتند، اشاره کردند که دشمن با اجرای طرح نظم نوین جهانی که از ۳۵ سال قبل شروع نموده است ،کشورهای اروپایی را متحد کرده و قصد دارد کشورهای شرقی را به کشورهای کوچکتر تبدیل کند تا مقابل غرب قد علم نکنند و غرب تنها ابرقدرت جهان باقی باشد. بنابراین شناخت دشمن به صورت دقیق و عمیق در اجرای سیاستهای خارجه لازم و ضروری است. ایشان در رابطه با شناخت فرد اصلح، با توجه به تاکید رهبر و مبانی انقلاب مبنی بر دشمن شناسی عمیق و دقیق و نحوه مقابله با دشمن، توجه به این نکته را ضروری دانسته و بیان نمودند شناخت نظرات  هر یک از کاندیداها نسبت به دشمن ،اهداف و برنامه‌های او و قدرت مقاومت مقابل دشمن  از مهمترین نکاتی است که در شناخت فرد اصلح  باید  مورد توجه واقع شود.

آقای دکتر عالمیان سخنران دیگر کرسی آزاداندیشی به ضرورت جایگاه ریاست جمهوری در قانون اساسی؛ فرآیند انتخاب، صلاحیت ها و اختیارات اشاره نمودند که با توجه به اصل ۱۱ قانون اساسی که همه مسلمانان یک امت هستند و جمهوری اسلامی ایران به ائتلاف و اتحاد با ملل اسلامی موظف است بنابراین بنابراین نگاه رئیس جمهور باید نگاه به تمدن سازی اسلامی باشد نه صرف مسائل داخلی کشور. جنگی که دشمن از کودتا وترور شروع کرده با جنگ تحمیلی ادامه داد و با تهاجم فرهنگی و اکنون نوبت به جنگ اقتصادی رسیده  با شدیدترین  تحریم‌ها از خارج و نابودی اقتصاد از داخل توسط عوامل داخلی که در خدمت نقشه های آنها قرار گرفتند. البته با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی تلاش ویژه‌ای در جهت اصلاح وضعیت اقتصادی  ورشد آن شد بنابراین اولویت دادن به مسائل اقتصادی  کشور با توجه به وضعیت کنونی ضروریست. برقراری عدالت اجتماعی ذاتا امری فرهنگی است و تبعیض باعث روی گردانی مردم از دین می‌شود وقایع  فلسطین و همچنین مقاومت بی‌نظیر یمن نشان از شکل گیری  انقلاب حضرت حجت عج می‌باشد.

خانم سمیه کریمی دبیر این کرسی با بیان اصل 131 قانون اساسی و نحوه سیاستمداری موفق شهید جمهور در جایگاه ریاست‌جمهوری به سه اصل1ـ ولایت‌مداری، 2ـ خدمت‌گزاری و 3ـ خستگی‌ناپذیری ایشان اشاره کردند و چالش‌‌ها و فرصت‌های این انتخابات را چنین بیان نمودند:

چالش‌ها: ماهیت رأی و انتخابات در نظام های جمهوری چگونه باشه تا مردم بتوانند یک انتخاب اصلح داشته باشند. همچنین تلاش‌های اقتصادی دولت سیزدهم و کار سخت دولت چهاردهم که آیا میتواند این مسیر را ادامه دهد یا خیر؟

فرصت‌ها:آیت الله رئیسی در مدار سیاست خارجی متوازن به پیشرفت بزرگی در دست یابی به منافع ملی رسیده بود و به نوعی زمینه های بی اعتباری تحریم آمریکا فراهم شد حال این یه فرصتی هست برای انتخاب رییس جمهور جدید، اینکه شخص منتخب چگونه باشد تا بتواند رییس جمهور تراز انقلاب اسلامی و ادامه دهنده دولت سیزدهم باشد.

در پایان هر سه بزرگوار  به وظیفه طلاب به عنوان فعالان فرهنگی اشاره نمودند و بیان کردند که طلاب باید فضای کشور را، فضای علاقه‌مندی و شوق به این انتخابات نمایند تا مردم بدانند می‌خواهند کار بزرگی انجام دهند، چرا که دشمن باید این را بداند که مردم دست از انقلاب، آرمان های آن و یاری مجاهدان واقعی برنمی دارند. گفتنی است این کرسی در تاریخ 29 خرداد در مدرسه علمیه رکن الملک برگزار گردید.