فضیلت شب قدر در منابع روایی

شناسه خبر : 143744

1403/01/16

تعداد بازدید : 4

نشست علمی - تحلیلی شبهای قدر و فضیلت آن در منابع روایی با حضور حجت الاسلام و المسلمین نعمت زاده متولی حوزه های علمیه خواهران و برادران در حوزه علمیه مرند برگزار شد.

نشست علمی - تحلیلی شبهای قدر و فضیلت آن در منابع روایی با حضور حجت الاسلام و المسلمین نعمت زاده متولی حوزه های علمیه خواهران و برادران در حوزه علمیه مرند در مورخه15 فروردین 1403 برگزار شد. 

حجت الاسلام و المسلمین نعمت زاده امام جمعه شهرستان مرند با حضور در جمع اهالی شهرک میلاد مرند با محوریت فضیلت ماه رمضان علی الخصوص شب بیست و سوم و لیالی قدر به ایراد سخنرانی پرداخت. گفتنی است این مراسم با حضور با شکوه اهالی شهرک میلاد مرند و به میزبانی حوزه علمیه خواهران حضرت فاطمه الزهرا (س) برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین نعمت زاده امام جمعه شهرستان مرند در جمع طلاب، اساتید و شب زنده‌داران لیالی قدر گفت : شب قدر، شب شناخت انسان از خود و شب رحمت خاص خداوند است، لذا عظمت شب قدر اقتضا می‌کند که از خداوند بهترین چیز را طلب کنیم.

آشنایی با خصوصیات ائمه اطهار(ع) از منابع دست اول و معتبر مانند اصول کافی، وسایل الشیعه و ....، ت پایبندی به اعتقادات دینی و سبک زندگی اسلامی، و آشنایی با دین مبین اسلام وغیره از اهداف برگزاری این نشست علمی بود.حجت الاسلام و المسلمین نعمت زاده در این نشست گفت: بنابر روایات وارده در منابع اصیل اسلامی و روایی مهمترین شب قدر و شب نزول قرآن طبق بعضی روایات رسیده پیامبر و اهل بیت علیهم السلام شب بیست و سوم است ولی هر سه شب متصل به هم اند ، امام صادق علیه السلام هم فرمودند : التَّقديرُ في لَيلَةِ تِسعَ عَشرَةَ و الإبرامُ في لَيلَةِ إحدى و عِشرينَ و الإمضاءُ في لَيلَةِ ثلاثَ و عِشرينَ - مقدّرات در شب نوزدهم تعيين ، در شب بيست و يكم تأييد و در شب بيست و سوم [ماه رمضان] امضا مى شود. لذا در شب‌های قدر از اعمال آنها دعا به سلامت قرآن ناطق امام عصر (عج) است به ویژه در کتب دعا و سیره اهل وصل و عرفان آمده و سفارش شده در شب ۲۳ در هر حالت دعای« اَللهمَّ کُن لولیَّک » جزو اعمال شب ۲۳ می‌باشد، در هر صورت شکر نعمت هدایت و بهره‌مندی از وجود نازنین قرآن ناطق به همراه قرآن صامت با التماس و دعا به جای آورید و به مشکلات خود و کشور به ویژه فلسطین مظلوم و نابودی دشمنان وحشی غفلت نکنید.