استاد جلسه در ابتدای بحث با اشاره به اهمیت شناخت وظیفه توسط شیعیان در مقاطع گوناگون تاریخ، و اهمیت حمایت از مقام ولایت، پیروی از رهبری و اهمیت دادن به شرکت در امر مهم انتخابات را مورد تاکید قرار داد و گفت: زمانی که حکومت بنی امیه رو به زوال بود اگر مسلمانان از مقام ولایت ائمه علیهم السلام حمایت کرده بودندگرفتار ظلم بنی عباس نمی شدند اما متاسفانه اکثریت افراد خود را کنار کشیدند و منتظر ماندند تا قدرت در دست دروغ گویانی که به اسم حمایت از آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم، برای کسب قدرت می جنگیدند بیفتد و سال ها مردم جامعه، درگیر عواقب این فریب باشند. اهمیت امر شرکت در انتخابات نیز از این جهت است که ما خود باید با شناخت صحیح و دوری از بی تفاوتی نسبت به امور جامعه، در تعیین سرنوشت خود به سمت صلاح و سعادت سهیم شویم و خود را از معرکه کنار نکشیم.
ایشان در ادامه دقت در انتخاب افراد جهت نمایندگی مجالس شورای اسلامی و خبرگان را امری ضروری دانست و گفت: علاوه بر اینکه باید به برنامه های نامزدها دقت نمود باید سوابق کاری آنان را نیز بررسی کرد. باید بدانیم این فرد در چه عرصه هایی فعالیت داشته و تا چه اندازه در مسئولیت هایی که بر عهده داشته، موفق عمل کرده است. مطمئنا دستاوردهای هر فرد در مسئولیت هایی که بر عهده دارد میزان خلاقیت، نبوغ و تعهد او را نسبت به کارش نشان خواهد داد. البته رجوع به افرادی که از نزدیک با آن نامزد مورد نظر ارتباط داشته و از او شناخت کافی دارند نیز می تواند کمک زیادی به انتخاب درست ما بکند.
وی در بخش دیگری از نشست با توجه به اهمیت نمایندگی مجلس شورای اسلامی گفت: از طرف دیگر باید توجه کنیم که این فرد خواستار بر عهده گرفتن چه مسئولیتی است. فردی که می خواهد نماینده مجلس شود حیطه اختیارات زیادی در زمینه قانون گذاری، نظارت بر کار دولت و وزرا، و نیز رسیدگی به امور حوزه انتخاباتی خود دارد، این اختیارات سبب می شود تصمیم گیری های فرد نماینده در بسیاری از امور سیاسی و اقتصادی کشور تاثیرگذار باشد و اگر همراه با دیدی کلان نگر به همه کشور باشد و در وضع قوانین، آثار و پیامدهای مثبت و منفی آن توسط نمایندگان در نظر گرفته شود تاثیر زیادی بر پیشرفت کشور در سطوح مختلف دارد. همه این امور اهمیت انتخاب ما را روشن می کند. ما به عنوان عضوی از این جامعه علاوه بر اینکه باید شرکت در انتخابات را جزء وظایف اصلی خود بدانیم، ساده انگاری در مورد نامزدها را نیز باید کنار گذاشته و به دنبال انتخاب بهترین فرد باشیم زیرا همانگونه که شاهد هستیم حضور افراد ناکارآمد، ناآگاه، یا ضعیف به هنگام تصمیم گیری های مهم می تواند تاثیر زیادی بر ایجاد مشکلات گوناگون، داشته باشد. علاوه بر اینکه نفس حضور مردم در انتخابات پایه های جمهوریت نظام اسلامی را تقویت نموده و باعث ناامیدی دشمنان خواهد شد.
لازم به ذکر است این نشست با حضور حجه الاسلام رسول صادقیان و با همکاری مدارس علمیه: فاطمه الزهرا(س) ورزنه، فاطمه الزهرا(س) نایین، حضرت معصومه(س) رهنان، و حضرت نرجس خاتون(س) دولت آباد، در تاریخ 16 بهمن ماه 1402، به صورت برخط در بستر برنامه قرار برگزار گردید.