یزد تفت ام ابیها (س)

بررسی ابعاد زندگی حضرت زهرا (سلام الله علیها)

شناسه خبر : 139565

1402/09/22

تعداد بازدید : 3

 بررسی ابعاد زندگی حضرت زهرا (سلام الله علیها)
معاون پژوهش مدرسه علمیه ام ابیها سلام الله علیها شهرستان تفت، از برگذاری نشست علمی-پژوهشی، باعنوان بررسی ابعاد زندگی حضرت زهرا (سلام الله علیها) خبر داد.

معاون پژوهش مدرسه علمیه ام ابیها سلام الله علیها شهرستان تفت، از برگذاری نشست علمی-پژوهشی، باعنوان بررسی ابعاد زندگی حضرت زهرا (سلام الله علیها)، با حضور حجت الاسلام مهدی مهدوی نژاد با هدف فاطمه شناسی و به مناسبت ایام فاطمیه، در حضور اساتید، طلاب و کادر این مدرسه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام مهدی مهدوی نژاد گفت: برای شناخت اهل بیت و انسان کامل، باید به ویژگی‌ها و صفات آنها رجوع کرد. اگر اهل بیت را بشناسیم به صراط مستقیم و شناخت خداوند می‌رسیم. در بین اهل بیت، پنج تن علیه السلام موضوعیت دارند و در بین پنج تن علیه السلام، حضرت زهرا سلام الله علیها محوریت دارند.

کارشناس مذهبی گفت: امام صادق علیه السلام فرمودند که حضرت زهرا سلام الله علیها، حجت خدا بر ما است و از مهمترین درگاه‌های شناخت معصومین اسماء القاب و کنیه‌ها هستند. القاب ائمه به چه دلیل است؟ صادق، کاظم، رضا و... . گاهی تفاسیر سطحی است و نمی‌شود گفت که فقط امام صادق، راستگو بوده‌اند؛ بلکه این القاب به وضعیت سیاسی و اجتماعی امامان برمی‌گردد؛ مثلاً لقب امام صادق که به او صادق می‌گویند، چون فرزند پنجم او، جعفر است و لقب او کاذب است جعفر کذاب. لقب امام رضا این روایت که دوست و دشمن از او راضی بودند. حضرت زهرا نیز ۱۰۱ لقب دارند مانند؛ سلیمه، علیمه، صدیقه که هر کدام از این‌ها دریایی از معرفت است. لقب صدیقه که ریشه آن صدق است یعنی بهترین اخلاق.

وی افزود: حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان صدیقه در برابر جریان نفاق ایستاد و در برابر هلاکت و حرص و آز قیام کرد که شاهد مثال آن بازپس‌گیری فدک بود. به عنوان سرمایه اقتصادی برای اسلام و حضرت علی علیه السلام. تباهی نسلی که در زمان پیامبر پرورش یافته بودند و قرار بود در زمان حضرت علی علیه السلام به اوج برسند؛ اما در زمان خلفا از بین رفتند و تباه شدند و اگر حضرت زهرا در مقابل آنها نمی‌ایستاد آنها به غرض خود می‌رسیدند و حضرت زهرا تک تک فعالیت‌هایش بعد از شهادت پیامبر تا شهادت خودشان همگی در جهت ولایت حضرت علی علیه السلام بود و از هیچ کدام غرض شخصی نداشتند.