خانم بهاری در این نشست با اشاره به آیه اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ" گفت : این اولین آیه است که بر پیامبرعظیم الشأن اسلام نازل شد و منشا بزرگترین تحولات بشری در تاریخ گشت.
ایشان تصریح کردند: دین اسلام با خواندن آغاز می کند و این دستور صریح پروردگار است که بر حضرت محمد(صل الله علیه و آله وسلم) نازل و بر جهانیان ابلاغ گشت، مهمترین تفسیرها و برداشتها از این آیه شریفه این است که اسلام در ابتدا و در اولین آیه که بر پیامبرش وحی شده بر خواندن تاکید میکند.
استاد حوزه با تاکید بر اهمیت مطالعه در شکل گیری هویت علمی فرد بیان داشتند: طلاب نقش قابل توجهی در ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در جامعه دارند و باید در این زمینه پیشرو باشند.
استاد حوزه اذعان داشت : تأثیر کتاب در صدور اندیشه و فکر، انکارناپذیر است. درواقع، تنها راه انتقال علوم گذشتگان به این عصر، کتاب بوده که در روایات نیز بر آن تأکید شده؛ با این توصیف، ما وارثان فرهنگ پویا و تمدن والای اسلامی، برای تحقّق آن فرهنگ، باید به کتاب و کتاب خوانی اهمیت داده و کتاب را به عنوان یک کالای تأثیرگذارِ فرهنگی و معنوی، ارج نهیم.
پژوهشگر حوزه علمیه اظهار داشت: خواندن کتاب میتواند موجب رشد و بالندگی یک جامعه شود، البته این شامل تمامی تالیفات نمیشود ونباید فراموش کنیم که آنچه در سوق دادن ذهن ما به سمت حقیقت موثر است، اطلاعات و آگاهی است، اطلاعاتی که از طرق مختلف از جمله مطالعه به دست می آید .