به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه خدیجه کبری (علیهاالسلام) روز چهارشنبه 20 بهمن، نشست حضوری و مجازی با موضوع «تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)» با سخنرانی جناب آقای امیری طیبی برگزار شد.
حجتالاسلام امیری طیبی در پاسخ به چرایی لزوم آشنایی با اندیشه رهبری گفت: برای پاسخ به این سوال مقدمهای مهم و راهبردی باید بیان شود: 1. پیروزی و شکست ملتها؛ همانند دو گروه شیعه و خوارج که شیعه اعتقاد دارد هم باید با ظاهر قرآن آشنا شویم و هم افق ذهنمان به رهبر نزدیک باشد ولی برخلاف آنها خوارج اعتقاد داشتند فقط ظاهر قرآن ملاک است. و نتیجه میگیریم هر زمان که اندیشه ملتها به رهبر آن جامعه نزدیک بود، پیروز شده و هر زمان که دور از اندیشه رهبر بوده، شکست خورده است.
وی در ادامه با بیان اینکه تصمیمگیری فرآیندی دارد از جمله 1. منابع باور، 2. باورگزینی، 3. سیاستگذاری، 4. تصمیمگیری، افزود: باید محاسبات ذهنی را بر اساس آشنایی با منظومه فکری رهبری تغییر داد. بر این اساس رهبری میفرماید: نفوذ 2 نوع است: 1. جریانی، 2. افرادی. نفوذ افرادی با برخورد امنیتی، شخص حذف میشود ولی نفوذ جریانی نگاهها و باورها را تغییر میدهد.
امیری طیبی در ادامه به ویژگی آثار رهبر معظم انقلاب پرداخت: سادگی و شیوایی، نظاممند، کارآمدی، روزآمدی، عملیاتی و کاربردی، نگرش جهانی، ارائه طرح جامع دینی، آمیختگی با متون دینی، تطبیق با تاریخ اسلام، انقلابی بودن و تربیت محور بودن.
وی در ادامه به بیان موضوعات کتب رهبری پرداخت. از جمله: تفسیر، حدیث، فقه و احکام، انقلاب اسلامی، جهان اسلام، زن و خانواده، اخلاق و معارف، سیره اهل بیت، مسائل جمهوری اسلامی، تاریخ انقلاب و شعر و ادبیات.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس موضوعاتی که اشاره شد کتب مختلفی در این زمینهها با محوریت سخنان رهبری به چاپ رسیده است.
وی در پایان گفت: دو راه مهم برای دست یافتن به نظام محاسباتی رهبر وجود دارد: 1. مطالعه آثار کتبی و بیاناتی و گردآوری شده؛ 2. پیگیری دقیق تمام بیانات و پیامها و شنیدن و خواندن تمام کتابهای ایشان است.