استاد حقشناس پساز قرائت دعای سلامتی امامزمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) آیات خطبه غدیر را به ۸ قسمت تقسیم و درباره بخشی از آیات توضیح داد.دکتر حقشناس بخش اول آیات رو ۱۲ آیه در خطبه غدیر عنوان کردند که رسولالله صلواتاللهعلیه آن آیات را در خطبه غدیر تفسیر کرده و به آن استشهاد فرمودند بخش دوم ۱۸ آیه در خطبه غدیر را مربوط به مناسبتهای غدیر ذکر کردهاست و بخش سوم رو که ۶ آیه هست مربوط به معرفی مقام امامت و ولایت دانستند بخش چهارم مربوط به دستورات الهی در امر ولایت که ۱۰ آیه هست بخش پنجم ۱۱ آیه مربوط به مقابله با دشمنان غدیر، بخش ششم ۶ آیه مربوط به دوستان غدیر، بخش هفتم ۱۵ آیه مربوط به دشمنان غدیر، بخش هشتم ۷ آیه مربوط به موضوعات غیر ولایت که در خطبه غدیر آمده است.
ایشان در ادامه از هر بخش نمونهای از آیات را ذکر و توضیح دادن برای نمونه آیه 28سوره زخرف از آیات دسته اول میشود که پیامبر آیه ۲۸ سوره زخرف را به این شکل تفسیر کردند که ای گروه مردم قرآن معرفی میکند و به شما میشناساند که ائمه بعد از پیامبر خاتمالانبیا اولاد امیرالمؤمنین علیبنابیطالب هستند و میشناسانم من به شما که ائمه بعد از من هستند و از امیرالمؤمنین. همانطور که خداوند در قرآن کریم فرموده و جعلها کلمة باقیة در نسل امیرالمؤمنین قرار گرفته به واسطه این آیه. روایات نصوص روایاتی هستند که اسامی اهلبیت پیامبر (ص)را صریح ذکر کردهاند. این روایات فراوان هستند که از زبان پیامبر اسامی ائمه یکییکی بعد از پیامبر ذکر شدهاند اینطور آمده که اولی آنها علی و آخرین آنها مهدی است.
وی در ادامه به معرفی یکی از منابعی که روایات نصوص درآن جمع آوری شده پرداخته و می گوید: کتاب هفتجلدی اثبات الهدی که در بخشی از آن کتاب روایات نصوص ذکر شده و در بخش دیگرش کرامات ائمه علیهم السلام) آمده است.
دکتر حق شناس در معرفی نمونه بخش دوم از آیات مورد استناد در خطبه غدیر که مربوط به مناسبتهای خاص در غدیر هست گفتند: چون غدیریک مراسم مفصل در طول ۳ روز بود. پیامبر ۷ کار عملی علاوهبر خطبه داشتهاند مثلاً روی منبر ایستادند آقا امیرالمؤمنین را کنار خودشان روی منبر قرار دادهاند دست امیرالمؤمنین را بالا بردند؛ پس یکی از کارهای عملی معرفی زبانی بود بعد هم عملاً دستور دادند که همه با خطاب لقب امیر المؤمنین به آقا علی بن ابیطالب سلام کردند و مصافحه کردند و این لقبی بود که به هیچ پیامبر و امامی داده نشده بود و فقط اختصاص به امیرالمؤمنین دارد.
این استاد حوزه و دانشگاه از هر کدام از این ۸ بخش آیات مذکور در خطبه غدیر نمونههایی را ذکر کرده و توضیح دادند و در پایان به سوالات خواهران شرکتکننده در نشست پاسخ دادند.