اصفهان/کرسی آزاد اندیشی با عنوان «نقش انتخابات پرشور در ایجاد امنیت ملی کشور»

شناسه خبر : 109782

1400/03/19

تعداد بازدید : 75

اصفهان/کرسی آزاد اندیشی با عنوان «نقش انتخابات پرشور در ایجاد امنیت ملی کشور»
در آستانه برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا کرسی آزاد اندیشی استاد محور با عنوان «نقش انتخابات پرشور در ایجاد امنیت ملی کشور» توسط استاد محسن طالبپور در سامانه سیما در تاریخ 19 خرداد1400 برگزار شد.

استاد طالب پوردر ابتدا بیان کرد که  انتخابات یک حق و یک تکلیف است که توجه مردم به آن باعث تضمین کشور و نشان دادن وجهه ایرانی اسلامی به جهانیان است.ایشان تصریح نمودند که: شرکت در انتخابات ، انتخاب یک فرد نیست یک جریانی است یک مسیر طولانی مدیریتی است . مثل مهره های و اشیایی که تحت عنوان دومینو می گذارند یکی را که می گذرارند به دنبال آن تعدادی دیگر را و اگر یکی افتاد بقیه هم به دنبال آنئ می افتند.. شما با انتخاب یک نفر 350000 نفر را عزل می کنید و350000 نفر را نصب می کنید.دقت می خواهد که کسی را انتخاب کنید که در سطوح مختلف مدیریتی افراد شایسته و لایقی را به کار بگیرد و افراد لایق راهم تغییر ندهد.
استاد طالبپور فرمودند:اگر مردم در انتخابات پرشور شرکت کنند و حضور حداکثری داشته باشند، نظام با پشتوانه مردمی تقویت می شود عزت پیدا می کند ، دوم اقتدار پیدا می کند در نظام مردمی هرچه پشتوانه مردمی بیشتر باشد اقتدار قویتر است. حضرت آقا می فرمایند ما به دنبال ایران قوی هستیم و ایران قوی با دولت قوی و انتخابات پرشور به وجود می آید و هر چه مردم پرشور در انتخابات شرکت نمایند نشانه اقتدار نظام است.بنابراین خیلی در اقتدار نظام حضور مردم نقش دارد.
استاد حوزه و دانشگاه در ادامه توضیح دادند که:
امنیت دو بعد دارد: 1- امنیت داخلی 2- امنیت خارجی.
امنیت داخلی در قانون اساسی به نیروی انتظامی و نهادهای دیگر واگذار شده مسئولین باید تلاش کنند برای زندگی معمولی مردم امنیت ایجاد کنند و در مقابله با مخلان امنیت اقدام کنند. با سارقان و افرادی که در هر حال می خواهند با آشوب و درگیری اغتشاش جامعه را دچار ناامنی کنند مقابله کنند که باز بحث ما نیست. هرچند بارها شنیدیم که در روایت از معصوم علیه السلام نیز هست که النعمتان مجهولتان الصحه و الامان .
دومین مورد بعد از امنیت ، امنیت خارجی است. امنیت بین المللی یا به تعبیری امنیت از بیرون از کشور. به طور عام می توان گفت که هر نظام سیاسی می تواند مخالفان و معاندانی داشته باشد به صورت بالقوه.  اما برخی از نظامها به صورت بالفعل دشمنانی دارند و مخالفان و دیگرانی که تلاش می کنند به آن کشور آسیب برسانند. می توانم بگوییم در رأس این کشورها نظام جمهوری اسلامی ایران است. چرا ما اینقدر دشمن داریم؟ در این مناظرات هم مسائل حاشیه ای مطرح شد. چون ما انقلاب اسلامی داریم یک انقلاب دینی یک نظام دینی و حتی جمهوریت ما با دیگر جمهوری ها فرق دارد.به تعبیر مقام معظم رهبری مردم سالاری دینی است طبیعی است کشورهایی که با دین ما با ارزش های شاخصه های نظام دینی ما ظلم ستیزی و استبداد ستیزی است. انقلاب کردیم که هر گونه  استبداد و استکباری از بین برود. حداقل در قبال خودمان کشورهایی که قبل از انقلاب همه کاره بودند و همه تصمیم ها در کشور به عهده آنها بود. همه تصمیم ها را آنها می گرفتند، طبیعی بود که با ما و انقلاب ما برنتابند و مخالفت ها شروع شود. از هر فرصتی به عنوان مانع و مزاحمت برای ما استفاده می کنند.
استاد طالبپور همچنین افزودند: مشارکت حداکثری می تواند نگاه دشمنان ما را تغییر دهد و ازروشهای سخت به روشهای نرم روی آورند . هر چند روشهای نرم هم می تواند خطر آفرین باشد ولی حداقل این است که تهدید نظامی نخواهیم شد.نکته دوم این است که نتیجه انتخابات هم برای آمریکاییها مهم است دو گزینه در این فرضیه داریم گزینه اول مردم در پای صندوقهای رای حاضر شوند و با مشارکت حداکثری به همین جریان حاکم رای دهند. کسانی که در 8 سال کشور را معطل مذاکره کردند و با بی تدبیری ها شرایط بدی ایجاد کردند. امریکاییها هم بگویند مردم علی رغم همه سختی ها باز هم اینها را انتخاب کردند پس مردم آمادگی دارند که یک فشار دیگر به آنها وارد شود آستانه تحمل آنها کم شده و اگر یک فشار دیگر وارد کنیم کار تمام می شود.
در انتها نیز استاد محسن طالبپور اضافه کردند که: مسلم است هرچه مشارکت مردم در انتخابات بالاتر باشد و هرچه نتیجه انتخابات تفکر انقلابی باشد امنیت در کشور ما ایجاد می شود.. تفکر انقلابی یکی از مهمترین مولفه ها پافشاری بر اصول و مبانی است و از جمله حمایت از مظلومان. این نکته را هم عرض کنم درسته که ما تهدیدات گسترده نظامی را مطرح کردیم دشمنان ما در همین ایام مخالفان ما و گروههای معاند ما تلاش کردند که گروههای تروریستی که می خواسته اند تعداد زیادی سلاح و.... وارد کشور گردد تا مردم را بترسانند و پای صندوقهای رای حاضر نشوند. خیلی از این موارد را خنثی کرده اند و تیم های تروریستی دستگیر شدند . پس اینکه بخواهیم امنیت داخلی را حفظ کنیم و امنیت ملی و بیرونی را حفظ کنیم به مشارکت ما ربط داردو انتخابات پر شور ما تاثیر بسزایی بر ایجاد و تقویت امنیت ملی ما خواهد داشت.
در انتها نیز حاضرین در جلسه از استاد سوالاتی پرسیدند و ایشان پاسخ دادند.