نشست علمی با عنوان«اخلاق پژوهشگری»در گروه مجازی مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها رمشک برگزار گردید.
در ابتدای این نشست جناب آقای فیاضی اظهار داشت: در قرآن آیات فراوانی درباره تحقیق و پژوهش وارد شده، از جمله آیه 101 سوره مبارکه یونس که می فرماید:«قُلِ انظُرُوا مَاذَا فِي السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِو َمَا تُغْنِي الْآيَاتُ وَ النُّذُرُ عَن قَوْمٍ لَّا يُؤْمِنُونَ؛ بنگرید آنچه که در آسمان و زمین است اما این آیات و انذارها به حال کسی که ایمان نمی آورد سودمند نخواهد بود.» که جمله «قُلِ انظُرُوا» فرمان و دستور به تحقیق وپژوهش است.
ایشان ضمن تعریف اخلاق پژوهشگری بیان داشت: پژوهشگران دینی باید بیش از دیگران به این باور برسند؛ دست رساندن به خوشه های حقایق جزء با پاکی دل و جان ممکن نیست. وی در ادامه افزود: يك پژوهشگر ديني بايد داراي روحيه انتقاد پذيري، انصاف، تواضع، اخلاص، پژوهش همراه با برهان باشد.
آقای فیاضی سپس به تبيين هر یک از ويژگي هاي ذكر شده پرداخت و گفت: انتقاد پذيري و تحمل نظر مخالف به باد مخالف در دريا مي ماند، ايستادن بر عرشه كشتي و بد گفتن از باد مخالف تدبير نيست. ملوان زيرك آن است از همان باد مخالف براي پيشروي به سوي مقصد خود بهره ببرد. از اين جهت، نظر مخالف نعمت است و انتقادات سازنده است. افزون بر اينكه بر پايه اصل همه چيز مورد پسند همه نيست همه بايد روحيه انتقاد را در خود بپرورانند.