خانم رقیه جمشیدی با اشاره به وحدت ایجاد شده توسط پیامبر گرامی اسلام در دوران زندگانی ایشان افزود: حضرت در طول زندگی پربرکتشان همیشه در پی رفع اختلافات و کینه های دیرین بین قبایل، طایفه ها و حتی خانواده ها بودند طوری که اختلاف بین دو قبیله اوس و خزرج را بعد از چندین دهه به صلح و آشتی تبدیل نمودند.
وی در ادامه گفت: مسلمانان در مقابل حضرت رسول اکرم(ص) وظایف بسیار مهم دارندکه از جمله آن، ایمان به خدا و پیامبر اسلام و تسلیم بودن در برابر دستورات الهی و عمل نمودن به آنهاست لذا ایمان تنها بدون تسلیم کافی نیست .
خانم جمشیدی، وظیفه بعدی مسلمین را دفاع از حضرت در مقابل گفتار و رفتار دشمنان عنوان کرد و اظهار داشت: خداوند متعال از پیامبر خاتم در مقابل کسانی که آن حضرت را مجنون، ابتر و... خواندند دفاع کرد لذا مسلمانان و مؤمنین هم باید در مقابل اهانت و جسارت افراد کوته فکری مانند مکرون و امثال او که جسارت و اهانت به پیامبر مکرم اسلام را آزادی بیان می پندارند دفاع کنند.
مدرس حوزه وظیفه بعدی را یاری نمودن حضرت رسول اکرم (ص) عنوان کرده و بیان داشت: بالاترین و بهترین نمونه یاری، عمل به دستورات الهی و همان هدف بعثت حضرت است چرا که ایمانبدون عمل بی فایده بوده پس باید با پیامبر، برای پیامبر و فدای پیامبر بود.
جمشیدی به اهداف شوم دشمنان اسلام برای از بین بردن دین اسلام اشاره و تصریح کرد: استکبار جهانی و بخصوص انگلیس مکار با حربه ی تفرقه افکنی، میان مسلمانان نفوذ کرده و خواهان جدایی مذاهب مسلمانان از یکدیگرند که در این خصوص باید علماء و طلاب به این مسئله ورود کرده و واکنش های قاطعی داشته باشند.
-پژوهشگر حوزه ، نقش آفرینی حوزه های علمیه را در این زمینه بسیار مؤثر خواند و بیان داشت: دشمنان اسلام با صرف هزینه گزاف و تربیت نیروهایی با هدف ایجاد اختلاف بین مسلمانان قدم های بزرگتری برمی دارند لذا حوزه های علمیه و بخصوص سنگربانان این عرصه باید به حفظ وحدت و نشر وحدت تمرکز داشته و جوانان و نسل جدید را از حیله دشمن آگاه نمایند.
در پایان مراسم از فعالان پژوهشی با اهدای هدایایی تجلیل شد.