نشستی با عنوان « نقش زنان در بحران های اجتماعی(سیل، زلزله، کرونا و ..)» توسط مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود، در سامانه سیما برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه امام جعفر صادق(علیه السلام) شاهرود، به همت واحد پژوهش مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود، روز دوشنبه مورخ 12/3/99 نشستی با عنوان « نقش زنان در بحران های اجتماعی(سیل، زلزله، کرونا و ..)» با کارشناسی سرکار خانم «مریم فتحعلی» در سامانه سیما برگزار شد.
در ابتدای نشست سرکار خانم فتحعلی، به جایگاه زنان در جامعه و نهاد خانواده اشاره نموده، در این زمینه فرمودند: «زنان ستون اصلی جامعه و سیاستگذاران نهاد ارزشمند خانواده هستند. تصمیم گیری هوشمندانه آنان می تواند به رویارویی هرچه قوی تر در مقابل بحران های مختلف بیانجامد. زنان، مدیران عاطفی خانواده هم به لحاظ فیزیولوژیکی و هم به دلیل پتانسیل های عاطفی و روحی می باشند و از قدرت و تغییر برخوردارند. بر همین اساس زن خانواده با توجه به شناخت روحیات اعضای خانواده نه تنها می تواند نقش اساسی در مدیریت بحران ها را ایفا کند، بلکه می تواند با تکیه بر همین توان و قدرت عاطفی درونی، معادلات را به نفع اعضای خانواده یا حتی اجتماع تغییر دهد. »
ایشان در ادامه فرمودند: «نگاه به مهارت های زنان به عنوان عاملان موثر در مدیریت بحران نشان می دهد که زنان همواره از توانایی های وجودی و اکتسابی خود برای مدیریت بحران در خانه و جامعه استفاده می کنند. نمونه ی بارز این مشارکت مسئولیت مدارانه و همدلانه را در شرایط سخت کنونی، می توان در روحیه ی سرشار از عاطفه و توان مراقبتی پرستاران، پزشکان و بهیاران دید.»
کارشناس محترم نشست، مدیریت زنان را سرآغاز مدیریت اجتماع دانسته در این زمینه بیان داشتند: « مدیریت زنان در خانواده سرآغاز مدیریت اجتماع است؛ زیرا خانواده کوچکترین نهاد تشکیل دهنده یک اجتماع محسوب می شود و محور اصلی این کانون گرم، خانواده می باشد که چون خورشیدی به تمام اعضای آن نور و روشنایی می بخشد.»
ایشان، فعالیت های بانوان در شرایط سخت شیوع ویروس کرونا را برشمردند.
خانم فتحعلی در پایان به جمع بندی بیانات خویش پرداخته فرمودند: « در یک جمع بندی کلی می توان گفت: پذیرش مسئولیت های سنگینی که امروزه با مشارکت قدرتمند زنان اتفاق می افتد مصداق دیگری از خویشتن داری زنانه دانست و نشانه ای از نقاط قوت و توانایی فردی زنان در پایبندی و عمل به ارزش ها و فضیلت هاست. امروزه رسالت بانوان در عرصه ی خدمت به خانواده سنگین تر از هر زمانی نمایان شده است. چرا که بانوان می توانند با تدبیر شایسته خود، نقش موثری را در مدیریت اضطراب به عنوان یکی از راه های مقابله، پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ایفا کنند. به همین دلیل باید تمام تلاش خود را بر این مسئله معطوف کرده و از هر فرصتی برای دل پذیر کردن خانه و جامعه استفاده کنند.»