نشستی با عنوان « مدیریت اقتصادی در خانواده» در مدرسه علمیه فاطمیه کهنوج برگزار شد.
مدرسه علمیه فاطمیه کهنوج در راستای بهبود مدیریت و برنامه ریزی اقتصادی خانواده ها نشستی با عنوان مدیریت اقتصادی در خانواده با حضور استاد محترم حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عرب وجمعی از اساتید و طلاب محترم برگزار کرد.در این نشست که در محل سالن اجتماعات این مدرسه برگزارشد به ابعاد و جوانب مختلف موضوع پرداخته شد.
ایشان ابتدا بیان نمود که : با توجه به وضعیت کنونی جامعه، مدیریت اقتصادی یکی از مهمترین دغدغه های افراد جامعه است و این مسأله محدود به خانواده های مرفه نیست بلکه درمیان اقشار کم در آمد کاربرد بیشتری دارد . خانواده ها باید به دو موضوع اساسی جهت مدیریت اقتصادی توجه داشته باشند . 1- مدیریت در آمد از طریق روزی حلال ، که پیشوایان دینی ما با گفتار و کردار خود پیروان خود را به تلاش برای روزی حلال تشویق کرده وحلال بودن را ویژگی دائمی در آمدها دانسته اند. هر قدر که دامنه در آمدهای حلال گسترش پیدا کند نظام مالی و اقتصادی سالمی بر جامعه حاکم می شود و راههای نامشروع کسب در آمد از بین می رود . 2- مدیریت هزینه ها از طریق دستیابی به الگوی مصرف صحیح که در این زمینه باید آگاهی لازم را در باره ضروری و غیر ضروری بودن هزینه ها بدست آورد و به اولویت ها و امور مهم توجه کرد؛ زیرا بی توجهی به این مسأله سبب هدر دادن سرمایه ها و اسراف کاری ها می شود.ایشان تأکید کرد که مدیریت اقتصادی باید در تربیت فرزندان نیز رعایت شود تا همة افراد خانواده در کاهش بار مالی خانواده مشارکت نمایند . وی در ادامه به تعدادی از عوامل ایجاد برکت در زندگی اشاره کرد که عبارتند از :1. داشتن محبت اهل بیت 2.شکر گذاری در برابر نعمت های خداوند 3. قناعت کردن و راضی بودن به آنچه که خداوند برای انسان مقدر کرده است4. قرآن خواندن و دعا خواندن و...
ایشان در پایان به طلاب توصیه نمود که از چشم و هم چشمی ، تجمل گرایی و مقایسه کردن زندگی خود با دیگران بپرهیزند و قناعت را پیشه خود سازند واین موارد را از سنین کودکی فرزندان به آنها آموزش دهند؛ چرا که مال و ثروت رفاه می آورد ولی آرامش و آسایش نمی آورد آرامش واقعی با الا بذکرالله تطمئن القلوب بدست می آید .