به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران هرمزگان، خانم شیخی با اشاره به گسترده بودن مخاطبان فضای مجازی و امکان استفاده از شیوه های مختلف برای انتقال پیام به مخاطبان را از مزیت های این بستر برشمرد و بر ضرورت استفاده از این فضا توسط طلاب تاکید کرد.
وی با اشاره به ضرورت و اهمیت تبلیغ در فضای مجازی، بر ضرورت حضور بیشتر طلاب در این فضا تأکید و حمایت نهادها و ارگان های تبلیغی از مبلغان را با توجه به گستردگی تبلیغات مسموم، ضروری دانست..استاد حوزه تاکید کرد: فضای مجازی یک ابزار و فرصت فوق العاده برای طلاب است که مبلغان باید از ویژگی های این فضا مثل گسترده بودن عرصه ی مخاطبان بدون محدویت فیزیکی، زمانی و همچنین شکل های مختلف انتقال پیام و ماندگاری مطالب و... استفاده کنند.
خانم شیخی در ادامه افزود: واقعیت امروز این است که عده ی زیادی از افراد جامعه به شکل های مختلف از عرصه های گوناگون فضای مجازی و در این محیط ها به نوعی زندگی می کنند. این واقعیت، ضرورت حضور عده ای از طلاب و مبلغین را برای پاسخگویی به سوالات و نیازهای دینی این افراد و همچنین پاسخ گویی به شبهات را نشان می دهد.وی با تأکید بر لزوم شناخت درست فضای مجازی قدم اول برای ورود مبلغان به این فضا را تقویت معنوی دانست وخاطر نشان کرد: این ضرورت، نه فقط برای حضور در فضای مجازی، بلکه برای هر اقدام دیگری مطرح است.
استاد حوزه تصریح کرد: یادگیری روش های تبلیغ مجازی و نکته های این کار از افراد با تجربه و کارکُشته یکی از موارد مورد نیاز برای فعالیت در این فضا است که با استفاده از آن می توان حرکت موثرتری انجام داد.خانم شیخی با تاکید به حضور خودجوش طلاب در عرصه تبلیغ فضای مجازی گفت: با توجه به گستردگی این فضا و اقبال روز افزون مردم به آن، ضرورت حضور تعداد بیشتری از طلاب موفق و توانمند در محیط های مختلف فضای مجازی بیشتر احساس می شود.
وی در پایان با اشاره به ورود دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی چشم به فضای رسانه ای و اینترنتی دوخته ومطالب تاثیر گذار بر فکر، روح جوانان، نوجوانان و امروزه کودکان را به طور گسترده تری پخش و القا می کنند افزود: ورود نهاد ها و ارگان های تبلیغی به عرصه ی تربیت و پشتیبانی مبلغ جهت کار در فضای مجازی ضروری است.