در ابتدای این نشست خانم قاسمی، مدیر موسسه از حضور حجت الاسلام مبینی در این مؤسسه تقدیر و تشکر کرد و افزود: طلاب پایه اول رشته اخلاق این توانایی را دارند که در تحقیق و پژوهش گام بزرگی را جهت پیشبرد اهداف پژوهشی بردارند و این مهم تنها با پژوهش محور کردن این رشته امکان پذیر است.
حجت الاسلام مبینی ابتدا ضمن استقبال از اجرایی شدن این طرح در سطح3 میبد در مورد مقدمات اجرایی شدن طرح خاطر نشان کرد: ابتدا باید تعدادی محدود از طلاب (5 الی 7 نفر) با در نظر گرفتن معیارهای پژوهشی گزینش شوند، تعیین برخی دروس به عنوان دروس خودخوان، تعیین سه روز در هفته به عنوان روزهای آموزش و یک روز در هفته به عنوان روز پژوهش از دیگر اقداماتی است باید هرچه سریع تر در فرصت باقی مانده انجام شود.
عضو هیأت علمی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی گفت: قبل از هرچیزی استعداد یابی، همت، علاقه و انگیزه در طلاب باید بررسی شود و طلاب با استعداد تحقیق و پژوهش انتخاب شوند، نباید به زندگی فردی طلبه لطمه بخورد به خاطر همین برخی از دروس خودخوان است تا طلبه وقت پژوهشی بیشتری داشته باشد.
معاون پژوهش استان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از اجرای این طرح در مؤسسه آموزش عالی میبد خاطر نشان کرد: تشویق های حمایتی که در این طرح در نظر گرفته شده کمک هزینه ای است که به هریک از مقالات قابل چاپ نوشته شده، توسط طلاب اهدا می شود و این غیر از هزینه ای است که به طلبه جهت چاپ مقاله داده می شود.
لازم به ذکر است که حجت الاسلام مبینی قبل از این نشست با طلاب ورودی97 رشته اخلاق دیداری داشتند و به بیان شاخصه های کلی طرح، ضرورت ها و اهداف طرح پرداختند.
طرح پژوهش محور شدن رشته اخلاق در این مؤسسه از هفته جاری اجرایی می شود.