دراین کرسی ،خانم اصغری از اساتید این مدرسه به عنوان استاد ارائه کننده گفتند : اشتغال زنان یعنی اینکه زن خارج از فضای خانه به قصد کسب و درآمد مشغول به کار شود و این از دیدگاه اسلام امری مباح و جایز است و منوط به حدود و شرایطی است که باید رعایت شود و در جامعه مسئولان بایستی فرصت و فضای اشتغال زنان را در زمینه هایی که با روحیه و طبیعت آنان سازگاری دارد فراهم کنند.
وی گفت : عواملی که باعث مشغول شدن یک خانم در بیرون از خانه می شود عبارتند از : ارزش قرار گرفتن بحث اشتغال و به تبع آن استقلال زن از لحاظ مالی، وجود رقابت میان مرد و زن از لحاظ پیشرفت و اقتصاد و نیاز نظام سرمایه داری به کارهای خدماتی و ارزان.
وی افزود : اشتغال بانوان در جامعه از دو جنبه مثبت و منفی قابل بررسی است . دست یافتن به آگاهی بیشتر ، استقلال مالی ،حضور بیشتر و مؤثرتر در جامعه و تقویت روابط اجتماعی از جنبه های مثبت اشتغال زنان است. و اما از جنبه ی منفی که بیشترین آسیب را دارد این است که ، زن با اشتغال در بیرون از خانه نمی تواند نقش خود را همزمان در خانواده هم به عنوان مادر و همسر و هم به عنوان شاغل به طور کامل انجام دهد و این باعث تحمیل فشار شدید بر زن و تضعیف روحیه ی وی می شود .آسیب دیگر از بین رفتن تدریجی حمایت های مالی و عاطفی از سوی مرد خانواده است. اثر منفی آن در روابط میان زن و مرد و مادر و فرزند است تربیت فرزند از مهمترین وظایف زنان در خانواده است و اشتغال مادران باعث کمتر شدن رابطه آنها با فرزندانشان می شود و باعث می شود نیاز عاطفی کودک تامین نشود و به تبع آن آسیب های جدی تری بر کودک وارد می شود . تصاحب موقعیت های شغلی از سوی زنان و کمتر شدن موقعیت مردان در دستیابی به شغل از دیگر آسیب های اشتغال زنان در جامعه است .
بعداز ارائه مطالب توسط استاد ارائه کننده سه نفر از طلاب به نقد موضوع پرداختند و در پایان، استاد داور خانم شهربانو افشاری نظرات منتقدان و استاد ارائه کننده را جمع بندی نمودند .