به گزارش پايگاه «خبري اطلاع رساني حوزه هاي علميه خواهران» نشست« بررسی و تحلیل شبهات اعتقادی با موضوع کوروش » با حضور اساتید و کادر و طلاب در مدرسه علميه خواهران الزهرا(س) كازرون برگزار شد.
آقای «قاسم بیاتی» مبلّغ برتر شهرستان، در ابتدای جلسه گفت: حاکمان ستمگر در عصر امام حسین (علیه السلام) تمام تلاش و همّت خود را به کار گماردند تا نام و نشانی از امام حسین (علیه السلام) و یارانش باقی نماند؛ به همین دلیل سرهای مطهر را جدا کردند و بدن ها را با سُمّ اسبها لگدمال و عریان در بیابان رها کرده تا خوراک حیوانات درنده گردد. اما ارده خداوند بر این بود که، روز به روز دلهای مردم جهان به سمت امام حسین (علیه السلام) گرایش پیدا کرده و راهپیمایی میلیونی اربعین گواه این شور حسینی است.
در ادامه به برسی شبهات مربوط به 7 آبان و پادشاهی کوروش در جامعه پرداخت ادعاهای مطرح شده درباره کوروش را بیان کرد:
الف) از نظر تاریخ دانان شاهی با عزم و خردمند، مهربان بوده است.
ب) به عقل بیش از قوه متوسل می شد.
ج) بر مردم مغلوب، مهربان و رئوف بود و شهرهای مورد تهاجم را هیچگاه قتل و غارت نمی کرد.
د) بر خلاف دیگر پادشاهان، کوروش خود را خدا نمی خواند.
برخی از مفسران معتقد هستند کوروش همان ذوالقرنین است که در قرآن کریم به آن اشاره شده است و این هم احتمالی و ضعیف است و در صورت تایید، با آمدن پیامبر خاتم (صلی الله علیه و آله) ادیان گذشته منسوخ می گردند.
همچنین، در تفسیر سوره اسراء آیه 6، جلال الدین سیوطی، روایتی را نقل می کند که هیچکدام از مفسرین از جمله تفسیر المیزان که ناظر به تفسیر درالمنثور است این روایت را نقل نکرده و نامی از کوروش نیاورده است.
آقای بیاتی گفت: ادعای مهربانی کوروش با کشور گشایی و جنگ و خونریزی هایی که در برخی از اسناد تاریخی نقل شده، تناقض آشکار دارد و براساس سخن متفکر شهید مطهری مهربانیت و رئوف بودن با مردم مغلوب، یک حرکت سیاسی برای خاموش کردن صدای مردم و مشغول ساختنشان جهت حکومت بر آنان بوده است. وی در ادامه از طلاب خواست شبهات مطرح در جامعه را جمع آوری و درباره آن ها تحقیق کرده و جلسه آینده ارائه نمایند.
فارس برگزاري نشست بررسی و تحلیل شبهات اعتقادی حوزه علميه الزهرا سلام الله عليها كازرون
نشست بررسی و تحلیل شبهات اعتقادی درمدرسه علمیه الزهرا س شهرستان کازرون برگزار شد.