به گزارش پایگاه خبری-اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران، نشست علمی- پژوهشی با حضور «حجت الاسلام والمسلمین محمد شریفانی» نماینده حضرت آیت الله مکارم شیرازی، موسس مدرسه علمیه غدیریه شیرازو «حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای ایزدی» معاون اداره کل اوقاف خراسان رضوی، ویژه اساتید حوزه و دانشگاه برگزار شد.
«دکتر خاکرند» نیز در جمع اساتید حوزه و دانشگاه گفت: هجرت تاریخی فرزندان امام موسی بن جعفر(علیه السلام) در جریان گسترش امامت و ولایت نقش بسزایی دارد .
وی با اشاره به جایگاه دانش در متمدن سازی گفت: متمدن در دنیای امروز، یعنی جایی که دانش دارد. با بررسی سیر تاریخی پیدایش و گسترش علم و دانش در دنیای اسلام و ایجاد دانشگاه علمی توسط اهل بیت(ع) می بینیم که حضور اهل بیت(علیهم السلام) در ایران و حضور میراث ماندگار آنها در این سرزمین، گسترش علم و دانش فراهم شد و لذا امام زادگان در در دوران حیات و هم پس از حیاتشان یکی از مهم ترین عوامل متمدن شدن اسلام می باشند.
«دکتر جلالی» محقق و پژوهشگر حوزه علوم دینی گفت: یکی از نیازهای بشر داشتن ارتباط با انسانهای بزرگ و اسوه می باشد که این یکی از بهترین راهها و شیوههای تربیتی به شمار میرود و باعث آرامش روحی ور وانی فرد و رهایی از ناخالصی ها می شود.
وی گفت: امروز امامزادگان در ایران اسلامی، باعث آرامش و رهایی غم و اندوه از مردم می شوند و در کنار این آرامش جسمی و روحی، زائران بسیاری از نکات اخلاقی در زمینه فردی و اجتماعی رعایت می کنند که خود باعث ترویج تشیع و متمدن شدن اسلام می گردد.
و در پایان با اشاره به سیر تاریخی امام زادگان در ایران و نقش آنها در رفتار و منش برخی از خلفا و شاهان ایرانی افزود: در طول تاریخ امام زادگان در زندگی فردی و اجتماعی بسیاری از خلفا تاثیر گذار بودند و در دنیای امروزی نیز تاثیر بسزایی در متمدن سازی اسلام دارد. از این رو دشمنان اسلام در صدد از بین بردن ارتباط بین مردم و امامزادگان می باشند با این هدف که با سست کردن ارتباط مردم با اهل بیت(علیه السلام) آنها را به سمت و سوی غیر دینی سوق دهند تا بتوانند با تضعیف اعتقادات و تخریب روحیه معنوی، ایثار، فداکاری، اخلاقی و... باعث فروپاشی تمدن اسلامی شوند.