نشست

کردستان - نشست علمی

شناسه خبر : 58697

1397/02/02

تعداد بازدید : 236

کردستان - نشست علمی
نشست علمی

بسمه تعالی
برگزاری نشست علمی با موضوع:نقش بانوان پژوهشگر در انتقال معارف اسلامی در مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) تاریخ برگزاری: 97/1/27
نشست علمی نقش بانوان پژوهشگر در انتقال معارف اسلامی با حضور سرکار خانم حلوائیان استاد حوزه ودانشگاه در مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) در جمع طلاب برگزار گردید.
این نشست با هدف افزایش آگاهی طلاب پژوهشگر،از نقش سازنده خود وجهت دهی آن ها به سوی پژوهش برگزار گردید.
استاد حلوائیان در ابتدا ضمن تاکید اهمیت علم ودانش وپژوهش ایراد نمود:علوم معارف اسلامی مدیون پژوهش است، علم به تدریس وتحقیق وابسته است.آنچه که تحقیق می شود با اسلوب مناسب ومستدل انتقال می گردد.
ایشان بیان داشت : در عرصه معارف اسلامی سوالات وشبهات بسیار زیاد شده است ومتاسفانه به پای شبهات جواب های مختلفی هم شنیده می شود که صحت آنها تنها با پژوهش های دقیق حاصل می شود.بنابراین درصورتی اعتماد می کنید که مبلغ پژوهشگر مناسبی باشد.
وی افزود: متاسفانه اکنون فضای تبلیغ برای همه آزاد شده هرکسی با هرنیتی وارد این عرصه تبلیغ شده است.وهر چیزی به اسم دین به خوراک مردم داده می شود. ودرنتیجه گرایش های انحرافی زیاد شده است.
استاد تاکید داشت: فضا باز است برای انتقال معارف دینی پس نیاز است پژ.هشگران بیشتر تلاش کنند در جهت انتقال معارف ناب اسلامی ومخاطب را کامل بشناسند وآموزه های مورد نیاز را بیان دارند.
حلوائیان ضمن اشاره به اینکه انتفال معارف دینی باید به صورت تخصصی انجام گیرد تاکید داشت:در بیان وانتقال روایات باید موقعیت زمانی ومکانی آن روایت درنظر گرفته شود واین نیاز به پژوهش های گسترده دارد.
ایشان در ادامه گفت: در عصر کنونی بسیاری از شبهات وایراداتی به مذهب واعتقادات ما وارد می کنند از جمله مسائل جنسی وضد اخلاقی که به پیامبر اسلام نسبت می دهند اینجا یک وظیفه وتکلیف است که پژوهش های صحیح ومتقن وغنی در دفاع از اسلام واعتقادات صورت گیرد که بتوان پاسخگو بود که بحمدلله زنان در طول عصر تاریخ در زمینه پژوهش معارف اسلامی وانتقال آن به جامعه بشریت نقش چشمگیری داشته اند.
وی افزود: مطابق با نقش های زیستی، روانی واجتماعی زنان، اگر مبلغان دینی و پژوهشگران آگاه به علوم دین، از بانوان باشند، موثرتر خواهد بود؛ زیرا از جمله وظایف آنان در قبال خانواده، مواظبت ومراقبت از حریم خانواده است که با نقش حمایت گرانه آن ها تلفیق یافته وتاثیرات مثبتی؛ از جمله اجرای اصولی چون عفاف،نماز ،امر به معروف ونهی از منکر را می تواند به همراه داشته باشد. از آن جا که در انسان سازی،روح آدمی، مخاطب است وصبر ، علاقه، عشق ودلسوزی های مادرانه بر روح انسانی، بسیار تاثیرگذارتر از خشونت مردان می باشد، خداوند یکتا نیز از لحاظ روحی وعاطفی،زنان را از مردان، لطیف تر ومناسب تر برای مادری آفریده وهم در حوزه جسم، امکانات لازم را برای تربیت فرزند، به زن داده است.
درپایان استاد اشاره نمود: براین اساس،افزایش آگاهی زنان از نقش های سازنده خود وجهت دهی آن ها به سوی پژوهش های مورد نیاز جامعه در جهت پاسخگویی به شبهات وارده به عقاید ومعارف اسلام،امری بسیار ضروری وملزم است که وظیفه است که طلاب خواهر در این عرصه اقدام نمایند.
شایان گفتن است در پایان این نشست از فعالین در عرصه پژوهش ترم گذشته همراه با لوح تقدیر وهدیه ای تجلیلی بعمل آمد.