در این مراسم مسئولان حوزه های خواهران و برادران، مسئولان ستادی علامه حلی، اساتید، طلاب و شخصیت های استانی شرکت نمودند.
در این مراسم حجت الاسلام ایرانی مدیر حوزه علمیه برادران با اشاره به فعالتر بودن خواهران در جشنواره های اینچنینی ابراز امیدواری کرد: در آینده شاهد حضور پررنگتر برادران در چنین جشنواره هایی باشیم.
همچنین حجامی کارشناس پژوهش حوزه های علمیه کشور دراختتامیه این جشنواره با تاکید بر ضرورت پژوهش محوری حوزه های علمیه، از کارهای پژوهشی تعبیر به چراغی کرد که مسیر را روشن می کند.وی با اشاره به ورود خوب خواهران در جشنواره علامه حلی گفت: به جز استان قم در تمامی استانها تعداد برگزیدگان خواهر جشنواره بیشتر هستند.
در ادامه رجبی نیا مدیر کل اداره نخبگان و استعدادهای برتر گفت: شما یک حرکت علمی را آغاز کردید راه طولانی است و مصائب و شکلات زیاد است اما تمام مشکلات علمی، پژوهشی، فرهنگی و خانوادگی پیله هایی برای به تکامل رسیدن ماست چنانچه یک پیله باعث تکامل کرم ابریشم است. با این نگاه هیچ مشکلی درد و رنج نیست، بلکه مایه حرکت است.
در پایان حجت الاسلام فاضلی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کرمانشاه همکاری بین حوزه های علمیه خواهران و برداران را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد: شاهد پررنگ تر شدن این تعاملاتباشیم. ایشان با تاکید بر اینکه امروز نیاز جامعه ارائه مقاله و پایان نامه نیست و محققین وظایف خطیرتری دارند، گفت: امر تحقیق تنها ارائه مطالب علمی نیست و کارهای تحقیقی پژوهشی باید به سمت پاسخگویی به نیازهای جامعه سوق پیدا کند.
در این جشنواره از مجموع 582 اثر ارسالی ، 502 اثر متعلق به حوزه علمیه خواهران و 80 اثر متعلق به حوزه علمیه برادران است. از بین آثار ارسالی 13 اثر برگزیده و 13 اثر شایسته تقدیر شناخته شده است.
استان کرمانشاه با رشد 451درصدی در ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره علامه حلی از جهت نرخ رشد، حائز رتبه دوم کشوری شد.