کارگاه تخصصی «عفاف و حجاب» در روز چهارشنبه ۹۶/۹/۲۲ و ساعت ۱۰ الی ۱۲ توسط خانم دکتر زینب برخورداری، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و نویسنده کتاب ((عفاف گرایی در غرب)) برگزار در سالن اجتماعات مدرسه علمیه الغدیر تهران (خواهران) برگزار گردید.
خانم برخورداری در این کارگاه یک روزه بر بررسی سیر عفاف و پوشش زنان در غرب پرداخته و با بیان ویژگی های هر دوره تاریخی در غرب از تاثیرات آن بر نوع تفکر و نگاه به زنان سخن گفت.
وی چیستی پوشش در غرب را به سه دوره تقسیم کرده و ابراز داشت: «رویکرد اول از زملان حضرت مسیح علیه السلام شکل گرفت که تا قبل از رنسانس یعنی حدود قرن های شانزدهم و هفدهم ادامه داشت و در این دوره غرب - اروپای فعلی- تحت تعالیم مسیحیت، حجاب به معنای وجود قوانینی در ارتباط جنسی یک فرد را داشت.»
وی بررسی نگرش مسیحیت فعلی به ازدواج و شناخت جایگاه زن در مسیحیت تحریف شده را از جمله مبانی مهم برای درک روند عفاف گرایی در غرب و تاثیرات آن بر کشورهای دیگر دانست و در ادامه افزود: «در مسیحیت، دین تحریف شد و گروهی با این تفکر که تمامی ادیان ابراهیمی مردانه اند، جنبش های فمنیستی را آغاز کردند.»
خانم برخورداری گفت: «یکسری مکاتب روانشناختی مطرح شد که شبهات زیادی را در این رابطه مطرح کرد از جمله آن که با آزادی در پوشش زنان و روابط، این گونه مسایل به مرور زمان عادی شده و دیگر مردم حریص به مسایل جنسی نمیشوند و یا اینکه التزام آدم ها به مبانی دینی سبب عقب ماندگی آنان می شود و غیره... پاسخ این گونه شبهات را سازمان های آماری غرب به خوبی داده است. شیوع بیماریهای مقاربتی، افزایش بارداری ناخواسته در میان جوانان و نوجوانان، کاهش ازدواج و افزایش طلاق.. پیامدهای دوره اباحه گری غرب در این مساله است. و اکنون این دوره را ما در کشور خودمان در حال تجربه اش هستیم!»
وی افزود: «آمارها در غرب نشان میدهد این مساله عادی نشده بلکه سبب شده زن برای مرد عادی شده و جذابیتش را از دست بهد و نتیجه می شود اینکه به هم جنس ها روی می آورند و یا تجاوز به کودکان آمارش بالا می رود!»
خانم دکتر برخورداری گفت: «غرب اعتراف کرده و عامل تمامی این پیامدها را آزادی های جنسی می داند. »
نویسنده کتاب «عفاف گرایی در غرب» در رابطه با نظریاتی که به نقد این بحران پرداخته اند؛ گفت: «نمیشود بگوییم آزادی جنسی باشد ولی آموزش بدهیم که مردم و یا کودکان با اینگونه مسایل و پیامدهایش آشنا شوند. اینکه یک کودک بداند اگر کسی به او نزدیک شده باید خودداری کند و به والدینش بگوید مساله خوبی است اما شرح اینگونه مسایل با جزئیات برای او چه سودی دارد وقتی کسی به اجبار سعی کند با او رابطه برقرار کند.. بلکه باید از اصل جلوی این قضیه را گرفت.. این آموزش ها ذهن کودکان را آگاه نمیکند بلکه خراب می کند علاوه بر آن که برای او بی فایده است.»
وی سپس به تشریح گروه هایی در غرب پرداخت که به مبارزه بر علیه آزادی های جنسی اقدام کرده اند و مبانی نظری و تحلیلی این گروه ها را بررسی نمود.
خانم دکتر زینب برخورداری، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و نویسنده کتاب ((عفاف گرایی در غرب)) در خاتمه سخنانش به بودجه کلانی که پارلمان آمریکا برای این گروه ها اختصاص داده اشاره کرد و افزود: «غرب مدت ها است که در راه خروج از این دوره است اما این مطلب را ما نمی دانیم و قدم به قدم به دنبال مبانی فمنیسم و آزادی جنسی مطرح شده در غرب حرکت می کنیم.»