سادات كرمي با تاکید بر اهمیت تکلیف محور بودن در زندگی، خاطر نشان کرد: سبك زندگي كساني كه الگويشان ائمه مي باشند و هدف متعالي را در پيشروي دارند بايد تكليف محوری باشد.
وی در بیان تفاوت بين دو تفكر ثواب محور و تكليف محور یاد آور شد: تکلیف محور بودن به مراتب سخت تر از ثواب محور بودن است چرا که در نگاه تکلیف محور که حضرت زهرا(سلام الله علیها) یکی از مصادیق بارز این تفکر است گاهي تکلیف چنین ایجاب می کند که خود را در مقابل نابينا بپوشانی و گاهي بايد طوري گريه كنيد كه صداي شما را همسايه ها بشنوند.
وی در ادامه شاخص تكليف براي سبك زندگي تكليف محور را رهبري خطاب کرد و گفت: مبازه با اشراف گري و ساده زيست بودن، فراموش نکردن امر به معروف و نهي از منكر از جمله مولفه های لازم در شکل گیری تفکر تکلیف محور است.
وی در بیان این مطلب که تکلیف وظیفه است و نشان دهنده راه خداست، خاطر نشان کرد: افرادی که به تكليف خود عمل می کنند قطعا زمينه ساز ظهور خواهند بود.
لازم به ذكر است به مناسبت ایام انتخابات و به منظور آگاهی بیشتر طلاب با نظرات رهبری در رابطه با انتخابات و ملاک ها و معیارهای لازم در ارتباط با این موضوع مباحثی مطرح گردید و به سوالات طلاب پاسخ داده شد.