آذربایجان شرقی نشست علمی پژوهشی « فرصتها و چالشهای پیش روی جوانان انقلابی در شبکه های اجتماعی برای انتخابات سالم» مدرسه علمیه حضرت ولی عصرعج بناب

شناسه خبر : 38774

1395/11/29

تعداد بازدید : 285

آذربایجان شرقی نشست علمی پژوهشی « فرصتها و چالشهای پیش روی جوانان انقلابی در شبکه های اجتماعی برای انتخابات سالم» مدرسه علمیه حضرت ولی عصرعج بناب

معاونت پژوهشی مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(عج) خواهران بناب همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر نشست علمی پژوهشی « فرصتها و چالشهای پیش روی جوانان انقلابی در شبکه های اجتماعی برای انتخابات سالم» با حضور سه تن از اساتید برجسته فعال در این عرصه برگزار کرد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید هادی سید وکیلی استاد سطوح عالی حوزه و دانشگاه قم ابتدا به بیان مراحل ایجاد و پیشرفت انواع فضای مجازی و شبکه های اجتماعی پرداختند.ایشان قابل پیش بینیبودن افراد و به دنبال آن تغییر هنجارهای فکری، الگوهای اجتماعی، سلایق و فرهنگ جامعه ایرانی و ایجاد بی ثباتی و نارضایتی مردم از دولت و نظام جمهوری و افزایش نارضایتی های اقتصادی در ایران را برای سرورهای اصلی شبکه های اجتماعی خارج از کشور امری ممکن دانستند.ایشان فضای مجازی را فضای سرعت و نگاه و تحلیلهای سطحی اطلاعات و فضای دینی را فضای تعقل و تعمق و تذکر دانستند و خاطر نشان کردند باید در فضای مجازی فضای دینی را ایجاد و بین این دو فضا تعادل ایجاد کرد. ایشان همچنین معرفی شاخص های صحیح در انتخاب کاندیدای اصلح و نیز فعالیت تبلیغاتی تحت نظر افراد متخصص و تولید محتوای علمی برای گروههای انقلابی فعال در شبکه های اجتماعی را از جمله وظایف جوانان انقلابی برای برگزاری اتخابات سالم دانستند.

حجت الاسلام و المسلمین رسول جوانی معاون پژوهش حوزه علمیه برادران و استاد حوزه و دانشگاه ابتدا واژه های مرتبط با فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را مفهوم شناسی کردند و تاریخچه ای از اینترنت ارائه نمودند. ایشان گفتند: تسلط بر کاربران و نا امنی از جمله مسائل مهم و اصلی فضای مجازی وشبکه های اجتماعی است و تغییر سلایق و خواسته ها ،باورها، آرزوها و حکومتها توسط شبکه های اجتماعی قابل تحقق است.

حجت الاسلام و المسلمین جوانی با توجه به خاستگاه نظامی و امنیتی و تسلط کامل مدیران فضای مجازی بر کاربران، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را فضای چالشی پر رنگ و بالقوه در تمام عرصه ها معرفی کردند و در ادامه به تشریح فرصتهای فضای مجازی و راهکارهای فردی و حاکمیتی برون رفت از مشکلات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی پرداختند.

حجت الاسلام علی صفرزاده ملکی استاد حوزه و دانشگاه مسأله فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را از بعد اجتماعی و جامعه شناختی مورد بحث و بررسی قرار دادندایشان اهداف و کارکردهای فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را در پنج بند تشریح کردند و در ادامه به تبیین مزایا و معایب فضای مجازی پرداختند.

اخبار مرتبط