بدون شک، تلفن همراه يکي از بزرگترين انقلابهاي تکنولوژي از ابتداي ظهور اينترنت تاکنون است و در عرض مدت کوتاهي تبديل به معني اول ارتباطات خواهد شد. امروزه ميتوان تلفن همراه را يکي از فراگيرترين رسانهها برشمرد و قطعا افرادي که خود را با آن همسو کنند ميتوانند از مزاياي بيشمار آن استفاده بهره ببرند.
با نگاهي اجمالي به آمار نفوذ این ابزار در جامعه، متوجه ميشويم، امروز اشخاص بيشتر از هميشه به تلفن هاي هوشمند خود وابسته شده اند.
سونامي گوشی های هوشمند، براي تمامي ارگان هان و نهاد های آموزشی و پژوهشی، فرصتي برابر و عاملي حياتي در تحقق اهداف خواهد بود.
از این رو با به خدمت درآوردن این ابزار و محتوای موجود در سامانه های معاونت پژوهش می توان نسبت به ارتقاء کمی و کیفی سطح مقالات، پایان نامه ها، تحقیقات پایانی و ... اقدام نمود.
با توجه به جمع آوری پایان نامه ها، مقالات، کتاب ها و تحقیقات پایانی در سامانه فراخوان ها و سامانه پایان نامه ها، معاونت پژوهش تصمیم به انتشار فاخر اطلاعات قابل انتشار در پایگاه پویش نمود. این معاونت نسبت انتشار اطلاعات اولیه همچون نام پدیدآورنده،چکیده،کلیدواژه، نام اساتید، استان، شهرستان، مدرسه در پایگاه پویش اقدام نمود.که شما پژوهشگران محترم می توانید این اطلاعات را در صفحه اول پایگاه پویش در بخش "بانک آثار پژوهشگران حوزه های علمیه خواهران" مشاهده فرمایید.
بعد از انتشار موفق آثار مورد اشاره در پایگاه پویش تولید نرم افزار های محتوایی در قالب تلفن همراه بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت. با توجه به نفوذ تلفن همراه در میان جامعه و درخواست های مکرر نسبت به توسعه و تامین منابع دیجیتال، این معاونت با همکاری مرکز فناوری اطلاعات تصمیماتی در خصوص تولید نرم افزار تلفن همراه جهت انتشار متن آثار طلاب در عرصه فضای مجازی اخذ نمود. لذا ارزیابی و انتخاب آثارحایز شرایط لازم برای استفاده در نرم افزار تلفن همراه در دستور کار قرار گرفت. که بعد از بررسی های صورت گرفته تعداد محدودی از آثار پژوهشگران شناسایی شدند. و ان شا الله طی فرآیند های فنی و محتوایی به زودی شاهد انتشار اولین نرم افزار "ای بوک"تلفن همراه در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران خواهیم بود.
اهداف معاونت پژوهش از تولید این نرم افزار را می توان در محور های ذیل به طور اجمال بیان نمود:
1. شناساندن توانمندی علمی پژوهشی خواهران به مجامع پژوهشی؛
2. ارتقای منزلت و جایگاه علمی معنوی خواهران برای انجام پروژه های مشارکتی یا پیشنهادی؛
3. ارتقاء سطح کمی و کیفی پژوهش های طلاب.
4. فرهنگ سازی حضور فعال در فضا های مجازی؛
5. معرفی آثار و اعتبار بخشی به وزان علمی پژوهشی خواهران حوزوی؛
6. تشویق و ترغیب طلاب به انتشار آثار تولیدی؛
در همین راستا به نکات ذیل توجه فرمایید.
1. کلیه تمهیدات لازم جهت جلوگیری از سو استفاده های احتمالی از آثار طلاب. با استفاد از امکانات فناورانه در نظرگرفته شده است.
2. به 50 نفر از داوطلبین، امکان دانلود 100 مقاله از پایگاه نورمگز اعطا خواهد شد.(به قید قرعه)
3. در صورت وجود ابهام، پژوهشگران محترم می توانند سوالات خود را ذیل همین صفحه در قالب نظر ارایه نموده و متعاقبا پاسخ خود را ذیل آن سوال دریافت نمایند.
4. مهلت ارسال عدد 1 به سامانه پیامکی 3000138989 تا تاریخ 1/12/1395 خواهد بود.