گزارش اجمالی
اردوی پژوهشی یک روزه با حضور جمعی از طلاب،اعضاء کانون پژوهشی و استعدادهای برتر پژوهشی مدارس علمیه استان کهگیلویه وبویراحمد(یاسوج-سی سخت-گچساران ولیکک وبهمئی) در تاریخ18/11/95 برگزار شد.در این اردوی پژوهشی که مقارن با برگزاری نمایشگاه کتاب بود برنامه ها ی متعدد پژوهشی –تفریحی برگزار شد . اهم برنامه های این اردو به شرح ذیل می باشد؛
برپایی همایش علم واندیشه ویژه طلاب حوزه های علمیه استان کهگیلویه وبویراحمد با محورهای ذیل:
قرائت قرآن کریم توسط یکی ازطلاب و پخش سرود جمهوری اسلامی
نشست علمی پژوهشی
تقدیروتشکراز25پژوهشگران برتر
به نمایش گذاشتن دستاوردهای علمی-پژوهشی و هنری طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س ) دهدشت
برگزاری مسابقه های :
مشاعره
دلنوشته
آشپزی و شیرینی پزی
بازدید ازبنای تاریخی شهردهدشت
بازدید از نمایشگاه تخصصی کتاب درمدرسه علمیه حضرت زینب (س )
گزارش تفصیلی اردوی پژوهشی
برپایی همایش علم واندیشه ویژه طلاب حوزه های علمیه استان کهگیلویه وبویراحمد
اردوی پژوهشی مدارس استان ، همایشی تحت عنوان "علم و اندیشه" با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای جعفری مهر مدیریت محترم استان و طلاب و معاونین مدارس استان و اعضاء کانون پژوهشی ازمدارس حوزه های علمیه مدارس استان کهگیلویه وبویراحمد(یاسوج-سی سخت-گچساران ولیکک وبهمئی) برگزار شد.اهم برنامه های این همایش به شرح ذیل می باشد،
قرائت قرآن کریم توسط یکی ازطلاب و پخش سرود جمهوری اسلامی
نشست علمی پژوهشی
نشست علمی پژوهشی با موضوع "اهمیت پژوهش و پژوهشگری, چیستی پژوهش و ابزارهای پژوهشی حجت الاسلام و المسلمین مهدی کیانی استاد حوزه و دانشگاه ، درتاریخ دوشنبه 18/11/95 در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) برگزار گردید.درابتدا حجت الاسلام والمسلمین کیانی در ابتدای جلسه گفت:اسلام و قرآن آدمی را به تحقیق تشویق می کندوطلبه بایدکارپژوهشی انجام دهدچراکه تحقیق و پژوهش برای خود شخص از سویی برای دیگران لازم و ضروری است.
وی به صورت گذرا به بیان ضرورت پژوهش در دنیای امروز و جایگاه پژوهش درروایات و همچنین پژوهشگر و محقق بودن طلاب اشاره داشت. در ادامه به معرفی ابزارهایی که در راستای انجام فعالیت های پژوهشی کمک کار طلاب است از قبیل: کتاب ها ، کتابخانه ها، اینترنت ، کتابخانه های مجازی ، نرم افزارها و.......... اشاره داشته و مراحل انجام پژوهش از قبیل: جستجو و انتخاب مسأله –شناخت مسأله –جمع آوری اطلاعات –تجزیه و تحلیل اطلاعات و تدوین گزارش پژوهش را ذکر نمودند . درپایان نیز به معرفی کتبی مرتبط با روش تحقیق که درانجام امور پژوهشی طلاب را تقویت می کند پرداختند..
وی در پایان بیان داشت : در عصر کنونی و با پیشرفت علوم مختلف ، ضروري به نظر ميرسد تا طلاب محقق برای پاسخگویی به سؤالات شخصی، مطالبات اجتماعی و تبیین نظریه دین تربيت و پرورش يابند
خواندن مقاله درمورد اهمیت کتاب وکتابخوانی
.
تقدیروتشکر از 25پژوهشگران برتر
حجت الاسلام و المسلمین جعفری مهر، مدیریت محترم حوزه های علمیه استان کهگیلویه وبویراحمدبا بیان جایگاه عالم و پژوهش های عالمانه در عرصه دین و حوزه به بررسی و تبیین این جایگاه پرداخت.در ادامه از سوی واحد پژوهش مدارس و همت مرکز مدیریت استان از 25 نفر از پژوهشگران برتر و ممتازین علمی- پژوهشی مدارس استان از تلاش های طلاب مدرسه ؛ جهت شرکت طلاب در جشنواره علامه حلی ودیگرفراخوانها تقدیروتشکرنمودند .ایشان همچنین از زحمات خالصانه مدیر و معاونین مدارس استان دراین جلسه تشکرنمودند.وبیان کردند که هدف از تقدیر از پژوهشگران سرعت بیشتر روند تولید مقالات و دستاوردهای پژوهشی مفید و کاربردی در این مدارس می باشد.
به نمایش گذاشتن دستاوردهای علمی-پژوهشی و هنری طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س ) دهدشت
دراین نمایشگاه دستاوردهای علمی-پژوهشی طلاب ازجمله:مقالات وتحقیقات پایانی طلاب وگلهای کریستال وکیف دروزی و..طلاب وهمچنین پخت غذای محلی قورمه سبزی حلواکنجدی کشک بادمجان به نمایش گذاشته شد.
برگزاری مسابقه در نمایشگاه
مسابقه مشاعره
مسابقه مشاعره بین طلاب مدارس درمیان برنامه ها انجام گرفت
مسابقه دلنوشته
مسابقه دلنوشته با موضوعاتزیر: امام امد تا...... کتاب میتواند بهترین ..... من طلبه ی انقلابی ام تا.... خورشید پنهان دلم کی می ایی تا....و مسابقه اطلاعات عمومی برگزار گردید.
بازدیدطلاب ازبنای تاریخی شهردهدشت
طلاب ازبنای تاریخی شهردهدشتباهمانگی فرمانداری ومیراث فرهنگی طلاب مدارس ازکاروانسرا وحمام بنای قدیمی شهردهدشت باحضورکارشناس میراث فرهنگی دیدن کردند.
در پایان طلاب مدارس استان کهگیلویه وبویراحمد(یاسوج-سی سخت-گچساران ولیکک وبهمئی ) ازنمایشگاه دیدن و خرید کتاب نمودند.