یزد- کرسی آزاد اندیشی «شبکه های اجتماعی موبایل، فرصت یا معضل؟» در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب س یزد

شناسه خبر : 35828

1395/10/01

تعداد بازدید : 298

یزد- کرسی آزاد اندیشی «شبکه های اجتماعی موبایل، فرصت یا معضل؟» در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب س یزد

کرسی آزاد اندیشی «شبکه های اجتماعی موبایل، فرصت یا معضل؟» با حضور«حجت الاسلام ابوالقاسم دهقان چناری» کارشناس مذهبی، در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س)یزد برگزار شد.

حجت الاسلام دهقان چناری، با ذکر یک مقدمه گفت: در قدیم ارتباط و دیدار با یکدیگر به صورت چهره به چهره صورت می گرفت، بعدها به تدریج رادیو، تلویزیون، ماهواره و شبکه های اجتماعی روی کار آمدند.

وی با توجه به ویژگی‌های عصر ارتباطات افزود: ما در عصری زندگی می کنیم که اطلاعات به صورت پراکنده در اختیار همه هست و لذا خانواده‌ ها باید سطح سواد رسانه خود را در این زمینه بالا برده و بدانند که دشمن هرگز خیر ما را نمی خواهد.

کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به نقشه دشمن خاطر نشان کرد: جهت حمله دشمن، اینک به سوی ما و جوانان ماست؛ نماد زندگی غربی یک نماد مردگی و بهره جنسی است و باید گفت، غرب و شرق، زندگی موفقی ندارند که مورد هدف قرار بگیرند.

وی با مطرح کردن نظریه همسان سازی آئینی، ابراز داشت: هدف آن‌ها از مطرح کردن چنین نظریه‌ای این است که در دنیا یک دین، یک مکتب ویک آداب و رسوم داشته باشیم؛ یعنی تشتت درآئین، مذهب و مکتب نباشد و همه این‌ها دست کسانی باشد که صاحبان قدرت هستند وهدف این همسان سازی بی حسی و بی تفاوتی حتی در خانواده‌های مذهبی است.

کارشناس مسائل مذهبی ضمن تاکید بر استفاده درست و به جا از اینترنت و موبایل تصریح کرد: اگر کسی بیش از دو ساعت با موبایل خود کار کند، او در واقع یک معتاد به موبایل است.

وی با اشاره به آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد: با یک هواپیمای کاغذی وارد خانه، موبایل و حریم‌های خصوصی شما می شوند و شما را تخلیه اطلاعاتی می کنند ؛ لذا خانواده‌ها باید با همه خطرات چنین فضایی آشنا باشند.

 حجت الاسلام دهقان چناری ادامه داد: دومین آسیب وارده از راه شبکه‌های اجتماعی، تغییر شخصیت‌هاست؛ چرا که شخصیت یک انسان را می توان از راه گویش، پوشش و آراستگی پی برد.

وی تنهایی جمعی، را آسیب مخرب دیگر عضویت در این شبکه‌های اجتماعی دانسته و اظهار داشت:  فرزند شما دوست دارد همیشه تنها باشد و از شرکت در جمع‌ها گریزان است و از دیگر آسیب‌ها، رسیدن بچه‌ها به بلوغ زود رس است که تاثیرات بسیار سوئی را بر جسم و روان فرزند می گذارد. البته در این میان، محیط جغرافیایی، تغذیه ای بد از جمله  خوردن فست فودها و نقش رسانه در زندگی، بر بلوغ زود رس فرزندان تاثیرات سوء دارد.

حجت الاسلام دهقان چناری در پایان به فرصتهای شبکه های اجتماعی نیز اشاره کرد واظهارداشت: استفاده سریع و رساندن اطلاعات درزمان کم به تعداد زیادی از افراد وبهره گیری برای نشر اطلاعات معتبر ومفید از فرصتهای شبکه های اجتماعی هستند.

گفتنی است؛ وی در پایان چند سایت و کانال معتبر علمی را به طلاب حاضر معرفی کرد.

اخبار مرتبط