نشست پژوهشی« راههای تثبیت فرهنگ اسلامی در کودکان» با حضور«خانم راضیه مرتضوی»، کارشناس پژوهش، در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) یزد، برگزار شد.
خانم مرتضوی، با اشاره به نگاه پژوهش محور در زندگی گفت: نگاه پژوهش گرانه در همه برهههای زندگی اثرات بسیار خوبی در پی دارد، بنده با توجه به داشتن دغدغه فرهنگ اسلامی، برروی این موضوع تحقیق و پژوهش کرده و به شما طلاب نیز توصیه می کنم اگر در مورد موضوعی، دغدغه داشتید حتما در مورد آن پژوهش کنید، چرا که علاقه نداشتن، باعث میشود در بین راه خسته شده و کار پژوهش را رها کنید.
وی عنوان کرد : برای استحکام بخشیدن چیزی در دل و برای اینکه در بین راه لغزشی صورت نگیرد، باید اول آن را در دل ایجاد و بعد تثبیت کنیم.
این کارشناس پژوهش مطرح کرد: فرهنگ اسلامی حدود267 تا350 تعریف داشت، اما تعریفی که در پژوهش به من خیلی کمک کرد؛ تعریف مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) از فرهنگ اسلامی بود، ایشان فرمودند:"باید کاری بکنیم که اخلاق اسلامی در جامعه رایج شود، با ید عقاید و باورها در عمق جان مردم رسوخ بکند،این عقاید است که ما را به عمق میدانهای نبرد می برد و همه اینها مربوط به فرهنگ اسلامی است."
خانم مرتضوی اظهار داشت: فرهنگ اسلامی سه بُعد دارد: اول اخلاقیات دوم اعتقادات، سوم رفتارها و در این بین اعتقادات، مهمترین رکن است.
وی یادآور شد: شیوههای ایجاد فرهنگ اسلامی در کودکان به شکل مستقیم از راههای موعظه، تذکر، تشویق و تنبیه و تکلیف امکان پذیر است و به شکل غیر مستقیم از طریق قصه گویی و ارائه الگوست.
گفتنی ست؛ پایان نامه خانم راضیه مرتضوی با موضوع "شیوههای ایجاد و تثبیت فرهنگ اسلامی در کودکان"به عنوان پایان نامه برتر شناخته شده است.